Romanița, despre problemele grave de sănătate ale lui Irinel Columbeanu: „A fost paralizat pe jumătate! A trebuit să învețe să meargă după AVC!”

Romanița Iovan, creatoarea de modă în vârstă de 59 de ani, a făcut noi dezvăluiri  despre povestea de iubire pe care a trăit-o alături de Irinel Columbeanu, cu mulți ani în urmă. Romanița a dat în vileag problemele grave de sănătate ale fostului milionar de la Izvorani, care a rămas pe jumătate paralizat după AVC-ul suferit. Rămas pe drumuri, Columbeanu își duce acum bătrânețile în azilul de la Ghermănești. 

Românița Iovan (59 de ani) și Irinel Columbeanu (66 de ani) au avut o relație de scurtă durată, în tinerețile lor. Cei doi au rămas, însă, prieteni foarte buni după despărțire, motiv pentru care Romanița nu a ezitat să-l ajute pe Columbeanu, mai ales în ultima perioadă, atunci când milionarul de la Izvorani a pierdut toți banii și a ajuns să locuiască la azilul din Ghermănești, fiind la mâna prietenilor căci nu are bani să-și acopere cheltuielile lunare. 

Romanița: „Tatăl lui Irinel a fost secretar în șapte guverne, de la Petru Groza. Da, erau băieți de oraș, dar și deștepți”

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, creatoarea de modă și-a amintit cum l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu. 

„L-am cunoscut pe Irinel în sălile noastre, el venea la prezentările noastre. De pe vremea lui Ceaușescu venea la prezentări. El era amic cu una dintre fete și a fost o fază din asta, el avea un Oltcit pe vremea aia. 

Eu veneam spre casă, la Balta Albă stăteam, în blocurile alea cu militari stăteam. Mergeam spre 311, ca să mă duc acasă și am trecut pe la benzăria aia din spate de la Teatru Național. Iar el era acolo, punea benzină la Oltcit. Era cu o gagică, aia mă cunoștea pe mine și m-a întrebat: <<Oo, Romanița, ce faci?>>

Nici nu l-am observat. El m-a remarcat, în schimb. A întrebat-o pe aia cu ce mă ocup, a aflat și a pus mâna pe telefon. A sunat un prieten, adică pe o colegă, pe Sanda, și ea a fost cea care îmi zicea: <<Băi, vrea un băiat de nomenclaturist să te cunoască>>. 

Da, tatăl lui a fost secretar în șapte guverne, de la Petru Groza. Da, erau băieți de oraș, dar și deștepți”, și-a amintit creatoarea de modă.

„Am învățat de la Irinel că nu trebuie să ceri ajutorul decât dacă ești pe marginea prăpastiei”

Romanița a mai dezvăluit și cum a ajuns să iasă la întâlnire cu Irinel Columbeanu, care a impresionat-o prin gesturile pe care le-a făcut față de ea. 

„Pe opt martie, în 1989, înainte de Revoluție, când noi, toate fetele, vorbisem să plecăm să mâncăm la un restaurant, a fost o fază. S-a spart gașca, una că are nu știu ce de făcut, alta la fel, iar eu i-am propus Sandei să ieșim cu tipul ăla. Și vine el, cu Oltcit-ul. Era foarte elegant.

Omul a venit, ne-a luat cu mașina și a zis că are de lăsat o casetă video și ne oprește pe dreapta. A făcut asta ca să-mi dea ocazia să ies din mașină și să plec. A fost o chestie super elegantă. 

Ne-am dus să mâncăm, cu gașca Sandei. Apoi a început să vină la prezentări, să-mi aducă flori, eu m-am hotărât destul de târziu. Tipul foarte deștept, carismatic, chiar dacă era așa...trebuia să port sandale fără toc. Era deștept. Cred că a avut așa o chestie, de model. A durat ceva, ne-a prins Revoluția împreună. 

Ne-am despărțit pentru că fiecare voia altceva. Am rămas foarte buni prieteni. Eram tineri, fiecare voia altceva. Lecția pe care am învățat-o de la Irinel a fost că nu trebuie să ceri ajutorul decât dacă ești pe marginea prăpastiei”, a mai povestit Romanița. 

Cum a rămas Irinel Columbeanu paralizat după AVC?

Romanița a fost una din femeile care l-au ajutat pe Irinel, mai ales în ultima perioadă, după ce milionarul a suferit un AVC, el aflându-se în prezent la azilul din Ghermănești unde și-a trăit ultimele zile și tatăl său, Ion Columbeanu. 

Irinel Columbeanu a suferit un AVC în 2022, în urma căruia a rămas cu numeroase sechele. 

 „A trebuit să reînceapă să meargă. El a rămas paralizat pe jumătate. Vorbesc cu el. Când are nevoie de mine, mă caută și îl ajut. 

L-a cunoscut și pe Iulian, l-a reprezentat în niște procese. Relația noastră de prietenie este mai lungă decât relația noastră de iubire!”, a mai dezvăluit creatoarea de modă. 

Romanița Iovan i-a plătit chiria lui Irinel Columbeanu 

După ce vila sa din Izvorani a ars din temelii, Irinel Columbeanu (66 de ani) a locuit într-un apartament cu două camere, amplasat într-un complex rezidențial. 

Romanița Iovan l-a susținut atunci financiar pe Irinel, achitându-i chiria lunară. Creatoarea de modă nu l-a mai ajutat însă pe afacerist odată cu internarea sa în azil. 

Cu o pensie primită de la stat în valoare de doar 2000 de lei și o poprire de 600 de lei, fostul milionar se confruntă în prezent cu dificultăți financiare. El apelează în continuare la prieteni să-l ajute cu bani pentru a-și acoperi cheltuielile lunare de la azilul din Ghermănești. 

Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial.

În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit recent Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
sebastian stan trump jpg
Buscu si Hristache 1536x864 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net