Suferința Romaniței Iovan. Toate femeile trec prin asta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Romanița Iovan arată impecabil la vârsta de 58 de ani! Creatoarea de modă face eforturi mari pentru a se menține mereu într-o formă de invidiat. Ne-am întâlnit cu vedeta la Galla Elle, unde ne-a mărturisit câteva trucuri de frumusețe, dar și cum are grijă să nu depășească numărul de kilograme permis.

Romanița Iovan, siluetă de vis!

Romanița Iovan este o mămică devotată cu un program de normă întreagă, însă, chiar și așa, nu uită să aibă grijă de ea. Creatoarea de modă ne-a dezvăluit cum reușește să aibă un trup tras prin inel, chiar și acum, la 58 de ani.

Citește și: Romanița, în lacrimi după Adrian Iovan: „Nu am fost tată pentru fiul meu! Tatăl lui e un erou!”

„Am o suferință. Anume dacă nu reușesc să fac sport, pentru că nu am timp, nu de altceva. Însă, în rest, mi-am creat un program care se pliază perfect cu starea mea de bine și îl respect, iar una dintre activitățile mele este sportul.

Nu există zi, indiferent că este weekend sau în timpul săptămânii, să nu fac sport. Nu merg deloc la sală. Eu nu m-am dus la sală de 15 ani, după ce l-am născut pe Albert. Mi-am făcut acasă propriul meu program și fac acasă.

Am început cu înotul, m-am dus după aceea spre sport cardio, sărit coarda și tot așa. Am găsit și coarda perfectă din oțel care are greutate și sunt corzi perfecte de jumătate de kilogram, un kilogram și chiar și de două kilograme. Fac exerciții pe care mi le dă aplicația de unde am luat coarda”, a declarat Romanița Iovan, pentru Click!.

Mai citește și: Romanița Iovan, dieta specială cu care a slăbit 24 de kilograme! Secretul prin care se menține în formă

Click! spune

Romanița Iovan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă. Fostul model a fost căsătorită, în perioada 2003 – 2008, cu pilotul Adrian Iovan, care a murit în 2014, la vârsta de 55 de ani, într-un accident aviatic din Munții Apuseni.

În urma separării de regretatul pilot, Romanița și-a găsit fericirea în brațele avocatului Iulian Gogan cu care s-a și logodit recent după o relație de 14 ani.

„Pe Iulian l-am cunoscut printr-o cunoștință comună. Aveam nevoie de un sfat juridic. Și așa cum nicio persoană nu apare întâmplător în viața noastră, și relația cu Iulian a fost un astfel de exemplu.

Relația noastră a evoluat, în timp, de la consiliere juridică la prietenie și, apoi, la iubire. Drumul pe care îl parcurgem în viață nu este întotdeauna presărat cu flori de mai, dar este important să-ți alegi calea și să înveți, pentru că fiecare pas este o lecție.”, declara Romanița Iovan, la un moment dat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!