Cele mai mari greșeli făcute de Dana Săvuică în tinerețe. Aproape i-au distrus chipul: „Nu m-am dus să îmi tratez pielea”

Considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz, Dana Săvuică reușește să capteze atenția publicului cu fiecare apariție pe care o are. Ceea ce nu știu mulți însă este faptul că vedeta și-a distrus tenul în tinerețe, din cauza unor tratamente pe care le-a aplicat împotriva acneei, și nu numai. 

Dana Săvuică / foto: Arhiva Click!
Dana Săvuică / foto: Arhiva Click!

Dana Săvuică a vorbit despre greșelile tinereții sale, asupra chipului său, și cum trage și acum ponoasele. Ce și-a aplicat pe chip frumoasa blondină, din dorința de a rezolva această problemă cu care se confruntă din ce în ce mai multe persoane. 

Greșelile făcute de Dana Săvuică asupra chipului 

Acum ani în urmă, din dorința de a scăpa sau masca acneea de pe față, vedeta a apelat la mai multe „remedii”. Acum regretă alegerile făcute și le îndeamnă pe tinerele care se confruntă cu această afecțiune a pielii să nu repete aceleași proceduri urmate de ea:

„Eu am crescut într-o perioadă în care nu aveam acces foarte mult la informații și nici nu erau foarte mulți doctori specializați pe dermato. Aveam probleme cu tenul, care se revăd pe obrazul meu și acum, un ten acneic, mixt, gras și așa mai departe”, și-a început dezvăluirile frumoasa blondină, în cadrul emisiunii Ego Life, pe care o moderează. 

„Au început să-mi apară tot felul de coșuri pe față când eram adolescentă și am făcut două greșeli majore, care mă costă și acum:

1. Îmi dădeam cu fond de ten pe față și îmi făceam ca un fel de chec. Ziceai că sunt gheișă.

2. M-am dus la o femeie care a scos cu acul tot ce aveam eu pe față și mi-a făcut niște cratere. Nu m-am dus la doctor înainte. Nu m-am dus să îmi tratez pielea.

Chestia asta mă costă și în ziua de astăzi. Deși, din câte știu eu, acum există tratamente pe care putem să le facem.”, a mai spus Dana Săvuică.

Regretă operația de micșorare a nasului 

Cu toate că vedeta nu a fost niciodată complexată de felul în care arată, lucrurile s-au schimbat foarte mult acum ani în urmă, când a devenit model și a început să lucreze în televiziune. 

Un regizor i-a atras atenția asupra formei nasului ei, iar de aici și până la o serie de complexe și bullying nu a mai fost decât un pas. La acea vreme, Dana Săvuică a decis să-și opreze nasul, dar în prezent regretă alegerea făcută.

„Acum regret, dar mă rog, să zicem în perioada în care aveam o problemă cu forma nasului meu și mă obseda la fel ca orice fată care se uită în oglindă și se critică prea tare am ajuns să îmi fac operația la nas.

Într-adevăr arată mai bine, dar cumva acum îmi dau seama că nu era cazul să fac operația aia, vezi Barbara Streisand, vezi vorba aceea atâtea femei care au avut o carieră de succes și care nu au avut nevoie să își schimbe alura pentru a reuș”, a declarat Dana Săvuică, acum ceva timp, conform informațiilor apărute în presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net