Mama unui bebeluș ucis a încercat să ia apărarea criminalului. Femeia a primit doar doi ani de închisoare

Lucci Smith, o mamă de 29 de ani din Cambridgeshire, Marea Britanie, a mințit poliția în legătură cu moartea fiului ei de numai 11 săptămâni, ucis cu sânge rece chiar de către concubinul femeii. Cei doi au fost condamnați la închisoare, însă povestea micuțului Teddie este cutremurătoare.

image

O mamă a mințit poliția după ce iubitul ei, Kane Mitchell, de 31 de ani, i-a ucis fiul în vârstă de 11 săptămâni, lovindu-i capul de o suprafață dură. Femeia a încercat să-i ia apărarea iubitului său care a comis crima, deși spunea că bebelușul Teddie este tot ce are mai scump pe lume. Copilul a fost ucis în noiembrie 2019 însă încă de la naștere el a fost abuzat fizic. 

Mama nu a fost de față în momentul în care copilul a fost lovit. Însă odată ajunsă acasă, în loc să anunțe autoritățile și să-l ducă pe micuț la spital, ea a preferat să aștepte în ideea în care copilul își va reveni singur. 

image

În urma autopsiei, s-a constatat că micuțul Teddie a fost strâns puternic, a fost scuturat și lovit cu capul de o suprafață dură. Întrebată de anchetatori ce s-a întâmplat cu copilul, mama a spus că „habar nu are”, deși știa foarte bine cine era criminalul. Ea a fost interogată și cu privire la relația pe care o avea cu criminalul. Anchetatorii au întrebat-o dacă iubitul ei este viollent și dacă a agresat-o vreodată. Femeia a negat. 

Experții au stabilit că copilul a suferit răni îngrozitoare în cel puțin cinci incidente diferite de violență, din ziua în care s-a născut, în august 2019.

image

Cuplul a fost arestat. Kane Mitchell a fost condamnat la închisoare pe viață, iar Lucci a primit doar doi ani după gratii.

Inspectorul detectiv Lucy Thomson, care a condus ancheta, a declarat: „Acesta a fost un caz tragic și teribil în care un copil de 11 săptămâni și-a pierdut viața ucis chiar de către persoanele care ar fi trebuit să fie acolo pentru a-l proteja. În urma investigației, am aflat că Teddie a suferit mai multe răni îngrozitoare în timpul scurtei sale vieți, pe care nici Mitchell, nici Smith nu le-au putut explica”, a spus anchetatorul.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net