Manechin celebru, recunoaște că s-a iubit cu 5 milionari în același timp: „Nu contează cum arată, important e contul din bancă”

Aaliyah consideră că dimensiunea contează, dar nu în sensul tradițional. Ea se referă la averea bărbaților pe care îi aduce în pat.

Manechinul Aaliyah Johnson se declară mândră de cuceririle ei / foto: Pixabay
Manechinul Aaliyah Johnson se declară mândră de cuceririle ei / foto: Pixabay

Manechinul Aaliyah Johnson dezvăluia în trecut că timp de trei ani a gestionat o relație intimă cu cinci bărbați bogați și că nu avea nicio intenție de a renunța la vreunul dintre ei. Modelul a recunoscut că banii o stimulează și că accesorii de lux și bijuteriile reprezintă slăbiciunea ei.

Modelul Aaliyah Johnson a împărtășit, cu o sinceritate uluitoare, într-un interviu acordat unui ziar din Marea Britanie, că de trei ani a fost amanta a cinci milionari simultan, fără ca vreunul dintre ei să știe de existența celuilalt.

„Acești bărbați obțin de la mine ceea ce nu primesc acasă. Unii spun că vânez doar bani, dar eu doar doresc să fiu tratată ca o prințesă”, a explicat Aaliyah. De la un individ numit Nick, un miliardar cu cinci copii stabilit în Monaco, Aaliyah a primit cadouri evaluate la peste o sută de mii de euro, în timp ce Marco, un milionar spaniol, a răsfățat-o cu bijuterii de mare valoare.

„John, de exemplu, unul dintre iubiții mei extrem de bogați, îmi oferea zilnic aproximativ 3.000 de euro bani de buzunar, iar recent, Dave mi-a cumpărat o geantă Gucci de 12.000 de euro. De la Richard, milionarul meu american, am primit o limuzină și un colier cu diamante Tiffany”, a mai spus ea. 

Modelul insistă că nu este prostituată, dar recunoaște: „Nu mă interesează dacă un bărbat este atrăgător sau nu, singurul lucru care contează este soldul din contul bancar.”

Kate Moss, o viaţă controversată

Kate Moss, unul dintre cele mai cunoscute modele din lume a avut o viață controversată în mare parte datorită comportamentului său public, problemelor personale și expunerii sale în media. Iată câteva aspecte care au contribuit la imaginea ei controversată:

În anul 2005, Kate Moss a fost implicată într-un scandal legat de consumul de cocaină, după ce au apărut imagini cu ea consumând această substanță. Aceste incidente au afectat imaginea sa publică și au dus la unele consecințe profesionale.

Pe parcursul vieții sale, starul a captivat afectiunile multor bărbați renumiți, variind de la actori și muzicieni de rock, la antreprenori și fotografi. Printre cei mai notabili parteneri ai lui Kate Moss se numără Johnny Depp, Daniel Craig, actorul Gaspard Ulliel, fotograful Mario Sorrento, muzicianul Pete Doherty și Jamie Hince, cu care a oficializat relația prin căsătorie în 2011.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fiice de vedete colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
trafic Bucuresti 5 jpg
apa consumata in avion FOTO shutterstock 2201162353 jpg
toamna unsplash jpeg
regele charles fiu camilla tom jpg
mancare hotel jpg
Povestea bărbatului care a vândut Turnul Eiffel de două ori   cel mai mare escroc al Americii jpeg
femeie bani jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net