Mark Zuckerberg poartă același tricou zi de zi. Care este motivul: „Îmi doresc foarte mult să ...”

Mark Elliot Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, este un programator american și antreprenor în domeniul Internetului, cât și co-fondatorul și președintele rețelei de socializare Facebook. Și totuși, te-ai gândi că un om cu așa statut este îmbrăcat mereu la 4 ace. Te înșeli. Mark Zuckerberg poartă același tricou în fiecare zi. De ce?

De ce poartă Mark Zuckerberg același tricou zi de zi / Foto: Arhiva Click!
De ce poartă Mark Zuckerberg același tricou zi de zi / Foto: Arhiva Click!

Mark Zuckerberg are o viață foarte aglomerată. De altfel, primul lucru pe care îl face CEO-ul Meta în fiecare dimineață când se trezește este să verifice imediat Facebook, Facebook Messenger și WhatsApp, pe telefonul său. Își dedică multe ore lucrului.

„Primul lucru pe care îl fac este să mă uit la telefonul meu. Mă uit pe Facebook pentru a vedea ce se întâmplă în lume. Primești un milion de mesaje, de lucruri care vin și de obicei nu sunt bune. Oamenii își rezervă lucrurile bune să mi le spună în persoană. Este aproape ca și cum te-ai trezi și ai fi lovit cu pumnul în stomac, așa că e în regulă… acum trebuie să mă resetez și să fiu capabil să fiu productiv și să nu fiu stresat din cauza asta”, a declarat șeful Meta, potrivit Business Insider.

De ce poartă Mark Zuckerberg același tricou zilnic

În ciuda faptului că este preocupat și depune eforturi pentru a conduce compania, Mark Zuckerberg nu-și neglijează viața de familie. Un mister este însă faptul că patronul META și-a făcut o așa zisă uniformă de lucru și alege să poarte în fiecare zi o pereche de blugi, adidași și un tricou gri. Motivul? Ei bine, se pare că vrea să piardă timp gândindu-se la ce să poarte și alege să rămână cu aceleași haine.

„Îmi doresc foarte mult să-mi eliberez viața, astfel încât să trebuie să iau cât mai puține decizii cu privire la orice, cu excepția modului în care să servesc cel mai bine această comunitate”, spunea fondatorul Facebook în 2014.

Mai mult, în anul 2015, Mark Zuckerberg spunea că lucrează între 50 și 60 de ore pe săptămână la Facebook, dar se gândește constant la platforma de socializare: „Îmi petrec cea mai mare parte a timpului gândindu-mă la cum să conectez lumea și să servesc mai bine comunitatea noastră, dar o mare parte din acest timp nu este la birou sau nu mă întâlnesc cu oameni sau să fac ceea ce ai numi muncă adevărată.

Îmi iau mult timp să citesc și să mă gândesc singur la lucruri. Dacă măsor timpul în care stau la birou, probabil că nu este mai mult de 50-60 de ore pe săptămână. Dar dacă număr tot timpul când sunt concentrat pe misiunea noastră, asta este în principiu toată viața mea".

image
image
image
image
image
image
man 1853532 1280 jpg
femeie din dacia jpg
calendar ortodox 2024 21 februarie sfantul timotei din simboli jpg
paraclisul institutului oncologic bucuresti un proiect pentru pacientii din toata tara si familiile lor jpg webp
image png
Iulia Navalnaia la Oscar   profimedia 0762300331 jpg
nickelsdorf1 1024x599 681x398 33329600 webp
1 gulii umplute jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net