De tot râsul! Elon Musk i-a cerut lui Zuckerberg, pe Twitter, să își măsoare organele genitale

Scandalul care îi are în centru pe Șeful Twitter, Elon Musk și pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, ajunge la un alt nivel. Nimănui nu i-a venit să creadă la ce s-a ajuns!

Musk duce lucrurile la alt nivel / foto: Getty
Musk duce lucrurile la alt nivel / foto: Getty

În cel mai recent atac contra lui Mark Zuckerberg, Elon Musk, a sugerat că el şi Mark Zuckerberg ar trebui să participe la „un concurs de măsurare a penisurilor” şi l-a făcut „încornorat” pe fondatorul Facebook, scrie The Guardian.

Cu cât noua „jucărie” a lui Mark Zuckerberg, adică serviciul Threads, un rival Twitter, a început să capete din ce în ce mai mulți useri, Musk merge tot mai jos, lăsând să se vadă ranchiuna.

Într-un mesaj inspirat de lansarea, săptămâna trecută, de către şeful Meta a serviciului Threads, Musk a adăugat un emoji cu o riglă. „Propun un concurs de măsurare efectivă a penisului”, a scris Musk.

Mai mult, Musk a folosit cuvântul de argou pentru "încornorat", popular ca termen de batjocură, el a adăugat: "Lui Zuck i se pun coarne" (“Zuck is a cuck”).

100 de milioane de utilizatori în doar cinci zile

Deși a fost lansat în urmă cu doar câteva zile, serviciul Facebook rival Twitter a ajuns la 100 de milioane de utilizatori, potrivit site-ului Techcrunch.

Rețeaua lui Musk aproximativ 250 de milioane de utilizatori activi, dar a fost afectat de controverse şi probleme tehnice de când omul din spatele Tesla şi SpaceX, l-a cumpărat anul trecut, pentru 44 de miliarde de dolari.

Potrivit șefului de campanie al companiei de servicii de internet Cloudflare, traficul site-ului Twitter este „în scădere”, în contextul în care există semne că utilizatorii migrează către platforme alternative precum Threads, BlueSky şi Mastodon.

Când a lansat Threads, Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a declarat: „Scopul este de a menţine (o reţea) prietenoasă pe măsură ce se extinde. Cred că acest lucru este posibil şi, în cele din urmă, va fi cheia succesului său. Acesta este unul dintre motivele pentru care Twitter nu a avut niciodată un succes atât de mare pe cât cred că ar fi trebuit, iar noi vrem să procedăm diferit”, a comentat el.

Recent, mai în glumă, mai în serios, Musk i-a propus lui Zuckerberg să se bată într-un meci de arte marţiale mixte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net