Kanye West a rămas, din nou, fără contul de Twitter. Elon Musk l-a taxat dur, după ce și-a declarat iubirea pentru...Hitler!

Rapperul Kanye West se pare că nu se învață minte! La numai 2 luni de când i s-a redeschis contul de Twitter, starul rămâne din nou fără cont. Potrivit informațiilor din presa internațională, Kanye West ar fi încălcat din nou regulile platformei de socializare. 

La 2 luni de când anunța că și-a recuperat contul de Twitter, suspendat în urma unor nereguli, rapperul Kanye West a comis-o din nou!

Acesta a rămas iarăși fără profilul de Twitter, din cauza tweet-urilor sale care nu erau în concordanță cu regulile platformei de socializare. 

Ce mesaj a transmis Elon Musk, după ce West a rămas fără Twitter

La scurt timp după ce rapperul Kanye West a rămas din nou fără contul de Twitter, Elon Mus a oferit o reacție pe cinste. Patronul platformei de socializare a mărturisit, potrivit presei internaționale, că a făcut tot ce s-a putut, însă regulile sunt reguli chiar și pentru West. 

„Am făcut tot ce am putut. În ciuda acestui lucru, el a încălcat din nou regula noastră împotriva incitării la violență. Contul va fi suspendat”, a fost postarea lui Elon Musk, de pe Twitterul său.

Se pare că măsura a fost luată la numai o oră de când Elon Musk primea un comentariu din partea unui internaut, care-l ruga să-l „repare” pe Kanye West.

West, al cărui profil activa sub numele de Ye, avea 30 de milioane de urmăritori și rapperul se mândrea cu el, mai ales că l-a recuperat după o lungă perioadă în care nu s-a putut bucura de Twitter. 

Nu rata - Kanye West, la Casa Albă? Rapperul a anunțat că va candida, din nou, la algerile prezidențiale din SUA

Și-a declarat în mod public iubirea pentru Hitler

Fără să se gândească la consecințe, West a postat un tweed ce cuprindea remarci antisemite, iubirea și admirația declarată pentru Hitler, dar și steaua lui David și svastica. La prima abatere pe care a avut-o, Elon Musk a susținut că nu a avut nicio implicare la readucerea „la viață” a contului rapperului. 

La ultima abatere, West a ținut să-și spună nemulțumirile în fața fanilor de pe Twitter, mai ales că trebuia să-i informeze cu privire la absența lui de pe rețeaua de socializare, din următoarea perioadă. 

Acesta a postat o fotografie cu Ari Emanuel, înfățișat în timp ce-l stropește cu apă pe Elon Musk. „Să ne amintim mereu că acesta este ultimul meu tweed”, a scris Kanye West, înainte să-i fie suspendat contul. 

West, în război total cu Elon Musk!

Pentru că decizia luată de patronul Twitter l-a nemulțumit total pe celebrul rapper, West a pornit un război virtual fără limite. Inițial, contul acestuia a fost restricționat pentru 12 ore, iar după trecerea acestora, a fost suspendat. 

Potrivit informațiilor oferite de dailymail, nu se știe încă dacă această suspendare este una temporară sau permanentă. „Îmi pare rău, dar ai mers prea departe, asta nu e iubire”, i-a scris Elon Musk, lui West, la postarea în care își exprimă admirația pentru Hitler. 

„Cine te-a făcut judecător”, i-a replicat, numaidecât, Kanye West. 

Un lucru e cert: faptele sale nu rămân nepedepsite! Fie că îi convine sau nu, rapperul trebuie să se conformeze deciziei pe care a luat-o Musk și să aștepte să-i fie deblocat, din nou, contul de Twitter.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
oana roman si marius elisei
cub claudia patrascanu png
sebastian ghiorghiu jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png