Kanye West, la Casa Albă? Rapperul a anunțat că va candida, din nou, la algerile prezidențiale din SUA

Anul 2024 va fi unul plin de surprize pentru electoratul american, în contextul alegerilor pentru Casa Albă. După ce Donald Trump a anunțat că se va înscrie, din nou, în cursă, încă un candidat „surpriză” a confirmat, Kanye West!

Kanye West e rapper, creator de modă, personalitate TV și... viitor președinte al SUA?
Kanye West e rapper, creator de modă, personalitate TV și... viitor președinte al SUA?

Rapperul american Kanye West, cunoscut sub numele de Ye, şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din SUA, din 2024, transmite Adevărul.

Acesta a precizat că „lucrează la campanie” împreună cu comentatorul de extremă dreapta Milo Yiannopoulo, potrivit unei înregistrări video publicate duminică de site-ul X17. „Mulţumesc, accept", a afirmat Yiannopoulos în videoclip, întrebat dacă acesta este un anunţ oficial.

Kanye West, în vârstă de 45 de ani, a candidat ca independent la alegerile prezidențiale din 2020, când a primit aproximativ 70.000 de voturi în 12 state din SUA. În ultima perioadă, rapperul a fost implicat în mai multe scandaluri, din cauza unor declarații antisemite făcute în mod repetat.

Kanye West a avut conturile de Instagram și Twitter restricționate temporar luna trecută, iar producătorul german de echipament sportiv Adidas a anunţat că încheie colaborarea sa cu artistul, punând capăt fabricării produselor din marca Yeezy.

Colaborarea dintre Adidas şi starul hip-hop din Statele Unite a fost multă vreme una dintre cele mai profitabile din industria modei. Kanye West a scris duminică, 20 noiembrie, pe Twitter că postează pentru a testa dacă contul său funcţionează, apoi a scris „Shalom :)" într-un alt tweet.

Mai multe persoane, inclusiv numeroase celebrități, susțin ideea că starea mintală a lui Kanye West nu îl scutește de consecințele comentariilor sale rasiale. Potrivit NBC, un angajat al lui Kanye West ar fi fost martor al unui discurs în care rapperul l-a lăudat pe Adolf Hitler și pe naziști, în timpul unor întâlniri - lucru pe care acesta îl neagă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Gigel Frone
question 2736480 1280 jpg
Dan Capatos și sotia sa,Monica Sursa Instagram
Banner Ana Socaciu
Banner Cezar Ouatu
bruce willis masina profimedia jpg
demi moore fara riduri profimedia jpg
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net