Donald Trump, din nou pe Twitter, după ce Elon Musk i-a deblocat contul. Reacția fostului președinte

Ultima actualizare:

Elon Musk a lansat un sondaj pe Twitter în care a întrebat dacă Donald Trump mai este binevenit pe platformă. Cum voturile abonaților au indicat deblocarea contului fostului președinte, noul proprietar al Twitter s-a conformat.

Contul lui Donald Trump a fost închis, în 2021
Contul lui Donald Trump a fost închis, în 2021

Voc Populi, Vox Dei (n.r. Vocea poporului este ordin de la Dumnezeu)”, a încheiat Elon Musk mesajul prin care anunța faptul că abonații Twitter au votat într-un procent covârșitor pentru deblocarea contului fostului președinte al SUA, Donald Trump, pe platforma de socializare.

Mulți au fost curioși să afle reacția lui Donald Trump. „Nu văd niciun motiv pentru asta”, a spus fostul președinte la reuniunea anuală a conducerii Coaliției Evreiești Republicane, fiind întrebat dacă are de gând să își reia activitatea pe Twitter. Donald Trump a spus că intenționează să rămână activ doar pe platforma sa, Truth Social.

În 2021, contul acestuia fusese închis de fostul management al Twitter, pe motiv că Donald Trump instigase la violență, în cazul astacurilor de la Capitoliu, din capitala SUA, Washington DC.

Violențele din data de 6 ianuarie 2021 au dus la decesul a patru civili și a unui agent de poliție. Nu a durat mult până când conturile lui Donald Trump de pe Facebook, YouTube și Instagram au fost, de asemenea, închise. Încăpățânat cum a fost mereu, Donald Trump nu a cedat și a lansat propria platformă de socializare, numită Truth Social.

Contul fostului președinte a fost deblocat. Ultimele postări, din 2021, încă sunt vizibile
Contul fostului președinte a fost deblocat. Ultimele postări, din 2021, încă sunt vizibile

În perioada mandatului său la Casa Albă, Donald Trump stabilise un important canal de comunicare publică, prin intermediul contului Twitter, întrucât acesta se lamenta că presa din SUA l-ar fi cenzurat sau i-ar fi răstălmăcit vorbele și acțiunile.

Așadar, contul său a fost reactivat, după ce peste 15 milioane de persoane au votat în sondajul deschis de Elon Musk, timp de o zi. 51.8% dintre cei care au votat, au fost de acord cu reactivarea contului fostului președinte american.

La jumătatea lunii noiembrie, Donald Trump a anunțat că are de gând să se înscrie, din nou, în cursa prezidențială, în cadrul alegerilor din 2024. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net