Jimmy Fallon „a murit” pe Twitter. Reacția fabuloasă a lui Elon Musk, după ce vedeta i-a cerut ajutorul

Ultima actualizare:

În primul rând trebuie să clarificăm că Jimmy Fallon nu este mort. În schimb, comediantul care prezintă emisiunea ”The Tonight Show” este foarte enervat pe Twitter și pe un hashtag care a devenit foarte popular. De supărare, carismaticul moderator a apelat la Elon Musk, iar reacția noului șef al platformei de socializare a fost una fabuloasă.

Jimmy Fallon „a murit” pe Twitter. Reacția fabuloasă a lui Elon Musk. Foto: Click!
Jimmy Fallon „a murit” pe Twitter. Reacția fabuloasă a lui Elon Musk. Foto: Click!

Hashtag-ul „#RIPJimmyFallon” este în trend pe Twitter. A început ca o glumă, dar nu toată lumea a gustat umorul.

Jimmy Fallon l-a implorat pe Elon Musk să oprească această informație falsă, dar noul proprietar al gigantului din social media se pare că l-a cam ignorat pe actorul de comedie, conform businessinsider.com.

Jimmy Fallon, deranjat de un hashtag de pe Twitter

Nu e foarte clar cum „#RIPJimmyFallon” a devenit la modă, dar unii utilizatori de pe Twitter au spus că totul a început când cineva a postat o poză cu vedeta James Corden împreună cu textul: "A dispărut, dar nu a fost uitat. Odihnește-te ușor rege 19 septembrie 1974-15 noiembrie 2022 #RIPJimmyFallon."

Apoi, un alt utilizator a distribuit o imagine a contului de Twitter al emisiunii „Tonight Show”, care părea că anunță decesul lui Jimmy Fallon. În imaginea alb-negru, vedeta apare alături de câinele său, potrivit tiphero.com.

Ulterior, unii internauți au înțeles că este vorba de o glumă și au început să foloseacă hashtagul #RIPJimmyFallon împreună cu fotografii cu alte persoane sau cu informații false despre Fallon. Unele glume au fost mai reușite, altele nu prea. În fine, fiecare înțelege umorul în felul lui.

Reacția lui Elon Musk, după ce Jimmy Fallon i-a cerut ajutorul

Evident, Jimmy Fallon nu a fost printre cei care au găsit amuzant acest hashtag. De fapt, vedeta și-a dorit că această etichetă să fie blocată. Sătul să vadă că a decedat pe Twitter, moderatorul emisiunii Tonight Show a apelat la Elon Musk, cerându-i miliadarului care deține Twitter să „repare acest lucru".

Musk a reacționat la mesajul lui Fallon, dar răspunsul său nu a fost deloc pe placul vedetei de televiziune. Cel mai bogat om din lume s-a făcut, în glumă, că nu înțelege despre ce e vorba și a întrebat pur și simplu: „Ce să repar?".

Elon Musk a cumpărat Twitter

Cel mai bogat om din lume a preluat, pe 27 octombrie, controlul Twitter, după ce a finalizat achiziţionarea reţelei de socializare pentru 44 de miliarde de dolari.

Miliardarul a transmis apoi un mesaj în care a anunța că platforma „a fost eliberată”. Directorul de la Tesla şi SpaceX vrea să oprească cenzura instaurată în ultimii ani pe rețele de socializare.

Elon Musk are o avere de aproximativ 290 de miliarde dolari, potrivit topului Forbes. Noul proprietar de la Twitter este cel mai bogat om din istorie. 

Cine este Jimmy Fallon?

Celebrul prezentator al emisiunii Tonight Show are o avere estimată la 60 de milioane de dolari și primește un salariu anual de 16 milioane de dolari de la NBC. Comediantul s-a născut la 19 septembrie 1974, în New York.

Jimmy Fallon s-a căsătorit cu Nancy Juvonen, în 2007. Împreună au două fetițe. Frances, în vârstă de 7 ani, și Winnie, în vârstă de opt.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net