Cine are cei mai mulți urmăritori pe Twitter: Papa Francisc, Jesus Christ sau Elon Musk

Ultima actualizare:

Platforma Twitter a trecut prin câteva schimbări importante de când Elon Musk a preluat compania și multe dintre celebrități au preferat să-și închidă conturile. Veteranii care domină în continuare platforma, din prisma urmăritorilor, sunt Papa Francisc și mogulul Elon, dar iată că și Jesus Christ (n.r traducere Iisus Hristos) vine tare din urmă. Deci care dintre aceștia are mai mulți fani?

image

Twitter nu va mai fi niciodată la fel după ce Elon Musk a achiziționat compania cu 44 de miliarde de dolari. Multe persoane publice au preferat să-și închidă conturile, astfel cercul influencerilor care concurează pentru cei mai mulți urmăritori s-a micșorat, însă lupta  a devenit mai acerbă. 

Printre personalitățile care se pot mândri cu o mulțime de fani pe Twitter se află Elon Musk și Papa Francisc, dar marea surpriză vine din partea lui Jesus Christ (n.r. traducere Iisus Hristos), un cont cu o mulțime de «enoriași» virtuali. Este important de menționat că aceste trei conturi au și bifa albastră de verificare, însă în urma reglementărilor lui Musk, oricine poate obține așa ceva dacă plătește 8 dolari pe lună.

Haideți să vedem care dintre conturile virtuale menționate sunt cele mai urmărite de către utilizatorii Twitter.

Jesus Christ, cel din urmă va fi cel dintâi

image

Se pare că Elon Musk ar putea avea un loc garantat în Rai, în ciuda concedierilor masive pe care le-a făcut în ultima vreme în compania Twitter.Inc. Pe celebra platformă de socializare, există un cont cu numele Iisus Hristos (varianta în lb engleza, Jesus Christ, n.r.), ce are și mult râvnita bifă albastră și peste 830.000 de urmăritori. Mulți se întreabă, în glumă, dacă Musk i-a cerut lui Jesus Christ să plătească cei 8 dolari pe lună pentru bifa albastră, pe modelul capitalist, sau mogulul a decis să-l scutească de taxă. 

Din profilul de Twitter al lui Jesus Christ aflăm că este de meserie tâmplar, locuiește în Israel și și-a făcut cont de Twitter în 2006. La secțiunea de «biografie» a lui Jesus Christ este o descriere scurtă și la obiect: «Tâmplar, vindecător, Dumnezeu». 

Papa Francis, personalitatea bisericească cu cei mai mulți urmăritori

image

Papa Francisc este, la vârsta de 85 de ani, fața bisericească cu cea mai mare popularitate pe Twitter. Episcopul Romei este apreciat de mulți pentru mentalitatea sa progresistă și maniera sa autentică de a comunica cu oamenii. Papa Francisc și-a făcut cont de Twitter în 2012, o mișcare strategică, ce a contribuit ca mesajul său să ajungă la cât mai multe persoane. Peste 18 milioane de utilizatori urmăresc contul Suveranului Pontif. 

Elon Musk are milioane de fani, deși a fost foarte criticat în ultima vreme

image

Elon Musk a devenit în ultima vreme cel mai controversat personaj de pe platforma de socializare. Atunci când a devenit șeful companiei Twitter Inc. a descins în clădire într-o manieră unică, cărând în brațe o...chiuvetă. Ulterior el a concediat aproape jumătate dintre angajați, printre care și câțiva directori de top. În ciuda acestui «taifun» de schimbări pe care l-a declanșat în companie, Elon Musk are peste 115 milioane de urmăritori pe Twitter, contul său fiind unul dintre cele mai de interes pentru utilizatori. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net