Emisiunea ”The Tonight Show” în carantină COVID-19! Jimmy Fallon, testat pozitiv

4 ianuarie 2022

Jimmy Fallon, de 47 de ani, a fost lovit de ghinion! Comediantul care prezintă emisiunea ”The Tonight Show” începând din anul 2014 a povestit că s-a ferit cât a putut de virusul ucigaș pentru a nu-și dezamăgi telespectatorii. Culmea, Fallon le-a spus fanilor lui de pe Instagram că era vaccinat cu trei doze.

image
Jimmy Fallon, de la ”The Tonight Show” diagnosticat pozitiv în vacanța de iarnă - foto Instagram

Jimmy Fallon, în vârstă de 47 de ani, a fost testat pozitiv pentru COVID-19 la 3 ianuarie, în prima zi de vacanță a emisiunii ”The Tonight Show” pe care o moderează începând din anul 2014. Sărbătorile de iarnă au fost un coșmar pentru el și pentru familia lui, pentru că a avut parte de o formă destul de severă a bolii în ciuda faptului că ”era vaccinat și cu a treia doză” și credea că e pregătit să reziste în fața virusului.

Jimmy Fallon le mulțumește doctorilor că l-au salvat

Comediantul de 47 de ani le-a transmis fanilor vestea bolii în stilu-i caracteristic: ”Hei tipilor, în prima zi de concediu am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Era vaccinat și cu booster ceea ce m-a ajutat să am doar simptome de o gravitate medie. Vreau să le mulțumesc doctorilor și asistentelor care mi-au salvat viața pentru că au insistat să ne vaccineze pe toți ăștia care suntem inconștienți și credem că putem învinge orice boală. Vreau să mulțumesc postului de televiziune NBC pentru că au impus testarea obligatorie la serviciu pentru că altfel nu aș fi descoperit din timp că sunt infectat și aș fi răspândit virusul și nu mi-aș fi iertat niciodată acest lucru”, a scris Fallon.

image
S-a pozat în timpul izolării impuse din cauza infectării cu COVID-19 - foto Instagram

Jimmy Fallon disperat să nu își îmbolnăvească fetițele

Comediantul Jimmy Fallon, care are o înălțime de 1,83 metri este însurat cu Nancy Juvonen din 2007 și au două fetițe. Frances de 7 ani și Winnie de opt ani sunt topite după tatăl lor care le face toate mofturile. Jimmy Fallon are o avere estimată la 60 de milioane de dolari și primește un salariu anual de 16 milioane de dolari de la NBC. El s-a născut la 19 septembrie 1974, în New York.

oana zavoranu jpg
maria dragomiroiu
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg
cristina siscanu 1 jpeg
cub radu stefan banica png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
carla s dreams bobonete 2 PNG
carla s dreams jpeg
foto mare profimedia 0691691838 copy jpg
ramona olaru catalin cazacu jpeg
foto 1   carlas dreams copy jpg
adela popescu si radu valcan si au anulat planurile de vacanta 2 jpg