Val de glume despre presupusa vizită a lui Elon Musk! „Mâine o să afle că nici cu SpaceX nu scapi de Valea Prahovei”

Ultima actualizare:

A venit sau nu Elon Musk în România? Nici nu mai contează! Oricum românii pontoşi din fire au inventat o serie de glume pe seama acestui eveniment, conform adevarul.ro.

Val de glume despre presupusa vizită a lui Elon Musk - Foto: Getty Images
Val de glume despre presupusa vizită a lui Elon Musk - Foto: Getty Images

Ultimul weekend din octombrie a fost unul foarte agitat în mândra noastră țară. Motivul? Un zvon a creat un adevărat tsunami în presa din România. Toată lumea a crezut, și-a imaginat, a visat sau și-a dorit ca Elon Musk să fi petrecut Halloween-ul pe tărâmul lui Dracula.

Până la urmă a fost o mare petrecere la Castelul Bran, dar ea n-a avut nicio legătură cu boss-ul de la Tesla, Space X și, mai nou, Twitter. Totuși, cel mai bogat om din lume are alte preocupări acum. Miliardarul s-a apucat să facă un pic de curățenie pe platforma de socializare pe care achiziționat-o săptămâna trecută. Vezi pe Click! ce a a putut să facă cum a pășit în prima zi la sediul Twitter din San Francisco.

Dar să ne întoarcem pe meleagurile noastre. Nu, Elon Musk n-a fost în România, în ciuda a ceea ce s-a spus în ultimele 48 de ore. Bineînțeles, puși mereu pe glume, românii n-au dezămagit nici de această dată, iar vestea că Elon ar fi în țară i-a distrat din plin pe internauți.

Românii s-au întrecut în afirmații amuzante, după presupusa vizită a lui Elon Musk

Am cules câteva dintre cele mai hazlii afirmații ale românilor, după presupusa vizită a lui Elon Musk în România. Iată ce au scris oamenii pe rețelele sociale:

„Dă, Doamne, să se blocheze miliardarii planetei pe Valea Prahovei! Singura şansă de a avea autostrada Comarnic-Braşov în timpul vieţii noastre e să se enerveze Musk&friends şi să o construiască ei...”. 

„Ăştia au ajuns mai repede din America până la Bran, decât am ajuns eu, vineri, de la serviciu până acasă!”.   

 „Să-l întrebăm pe Elon Musk ce e mai greu, să trimită o rachetă pe Marte sau să nu rămână blocat de Valea Prahovei!”.  

„Abia aşteaptă românii la intersecţie să îi şteargă geamurile de la rachetă”. 

„Dacă avea bani, venea vara la Mamaia”.

„Şi, cum stăteam eu aseară 2 ore pe Valea Oltului, mă gândeam că Elon Musk a ales Castelul Bran pentru Halloween nu din motive de Dracula, ci din motive de trafic. Nimic mai terifiant de atât”. 

„M-a invitat şi pe mine la un grătar, l-am refuzat politicos fiindcă sunt ocupat azi... trebuie să bag varza la murat... ”

„Cică vine Elon Musk în România. A închiriat Castelul Bran pentru Halloween. Eu am o propunere şi mai horror pentru el. Îl las la mine acasă singur cu copiii. Gratis!”. 

Cineva i-a spus: „E horror până la Bran” şi el a în­ţeles că „E horror la Bran”

„Bine că nu a luat trenul, că trebuia să plece de luna trecută”. 

„Îl compătimesc pe Elon Musk. Cineva i-a spus: „E horror până la Bran” şi el a în­ţeles că „E horror la Bran” şi s-a hotărât să facă o petrecere de Halloween acolo. Mâine o să afle că nici cu SpaceX nu scapi de Valea Prahovei sau Rucăr-Bran”. 

„Poate aşa se decide să investească în teleportare, soluţie care sigur o să se descopere înainte de autostrada Bucureşti-Braşov”. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net