Un afacerist român, șpagă 20.000 de euro ca să intre la petrecerea miliardarilor de la Bran

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Petrecerea miliardarilor de la castelul Bran din noaptea de Halloween a fost un eveniment dorit de toată țara, iar românii s-ar fi înghesuit să dea șpăgi serioase pentru o intrare la masa bogaților.

cub spagi petrecere musk png

S-a spus că Elon Musk a organizat marea petrecere de la Bran. Ei bine, țeapă, nu a fost să fie. Românii noștri n-au știut, iar pentru că boss-ul de la Twitter urma să vină acolo, dar și actrița Angelina Jolie, afaceriștii români s-ar fi întins cu șpăgi de zeci de mii de euro, doar, doar o văd în carne și oase pe faimoasa divă de la Hollywood și pe miliardarul planetei. Vorba aia, banii vorbesc, banii vorbesc!

Din păcate, americanii nu și-au dorit să vadă la ochi prea mulți români la petrecerea, de aseară, de la castelul Bran. Numai patru-cinci români au fost invitați la petrecerea din noaptea de Halloween.

A fost o desfășurare incredibilă de forțe, la care și milionarii români au râvnit să participe! Miliardarii lui Musk nu și-au prea dorit compatrioți de-ai noștri prin preajmă și au solicitat discreție absolută.

Surse din interior ne-au dezvăluit că s-ar fi oferit sume exorbitante de către unii dintre milionarii români, care și-ar fi dorit și ei să stea la masă sau măcar să dea ochii cu bogătașii planetei la petrecerea de la Bran. cel puțin așa se laudă unii și alții prin târg. Nu s-au dat nume, dar s-au dat sume.

Cineva mi-a oferit și 20.000 de euro ca să-l bag la petrecere! Au fost doar patru-cinci români invitați. Americanii au solicitat discreție, absolută și nu au fost încântați unii s-au lăudat participă!”, au declarat surse din interiorul mega-petrecerii de la Castelul Bran, pentru Click!

Miliardarii planetei au petrecut acasă la Dracula !

Lista de invitați miliardari de la Castelul Bran, dar hai să-i zicem petrecerea lui Elon Musk, dacă tot a fost numit așa evenimentul miliardarilor de la Bran, chiar dacă miliardarul nu a pus piciorul pe pământ românesc.

Așadar, printre invitați au fost magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, care a venit împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen, după care lista continuă cu Sergey Brin, fondatorul Google, apoi Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, de altfel a fost și Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund și primul investitor în Space X-ul lui Musk.

Nu au lipsit de pe listă nici magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști, care s-au distrat, aseară, până în zori la castelul Bran.

Vloggerul Sebastian Botez, trimis acasă de forțele de ordine Sursa: DC News
Vloggerul Sebastian Botez, trimis acasă de forțele de ordine Sursa: DC News

Un vlogger român a forțat intrarea, dar a fost expediat!

Printre cei care și-au dorit cu tot dinadinsul să fie prezenți la mega petrecerea de la Bran sa aflat și vloggerul Sebastian Botez. Acesta a încercat să intre la petrecere, deși nu se alfa pe lista de invitați oficiali ai evenimentului, anunță dcnews.ro.

Acesta a fost, însă, imediat întors din drum de forțele de ordine. Tânărul a făcut totul doar ca să atragă atenția și să apară într-un video pe care să-l posteze apoi pe YouTube.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net