A fost sau nu Elon Musk în România?

Ultima actualizare:

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, ar fi ales să petreacă Halloween-ul în România? Pare în continuare ireal, chiar dacă tot mai multe zvonuri îl plasează pe noul boss de la Twitter în mijlocul unui party colosal care ar urma să aibă loc duminică, 30 octombrie, la Castelul Bran.

Unde și-a petrecut noaptea miliardarul?
Unde și-a petrecut noaptea miliardarul?

Prima oprire a lui Elon Musk în România?

Unii dintre cei mai influenți oameni din lume, dar și o serie vedete din showbiz, au pus la cale un mega party pe tărâmul lui Dracula. Evenimentele au pornit încă de sâmbătă seară.

Prima oprire pentru invitați a fost la o stână din Poiana Brașov, unde bogătașii lumii au fost primiți cu pâine și sare. Apoi a urmat o petrecere cu foc de tabără și dansuri românești, conform știrileprotv.

Securitatea a fost la mare înălțime, iar oaspeții de seamă au fost aduși pe rând, în minivanuri. Se pare că distracția a început în jurul orei 19:30, când miliardarii au fost întâmpinați cu pâine, sare și țuică de prune.

Înainte de evenimentul de la Castelul Bran, miliardarii au petrecut la o stână din Poiana Brașov

Petrecerea s-a ținut în interiorul localului și în curtea din spate. Localnicii au povestit că s-au auzit bătăi de tobe, dar și zgomote misterioase ca într-un film de groază. Până la urmă era un party de Halloween, nu? Sau măcar aperitivul, căci marea petrecere ar avea loc duminică seară.

Pe rețelele sociale, unii dintre invitați și-au dat de gol ținutele. Aceștia au purtat costume inspirate din serialul Game of Thrones. Cu puțin timp înainte de ora 23.00 a fost aprins un foc de tabără, iar artiștii îmbracați cu blănuri de urs au dansat ca într-un ritual în mijlocul invitaților, conform sursei citate.

Nicio super petrecere nu poate să nu aibă focuri de artificii. Așa că, pentru câteva minute, invitații s-au bucurat de un spectacol pe cinste. Petrecerea s-ar fi terminat după ora 2.00 noaptea.

E sau nu Elon Musk în România?

Un tweet postat de cel mai bogat om din lume pare să confirme zvonurile care păreau ireale la începutul weekend-ului. „Pâinea proaspăt coaptă și produsele de patiserie sunt sunt unele dintre marile bucurii ale vieții", a scris Elon Musk, sâmbătă, 29 octombrie, la ora 20:33, pe contul său de Twitter.

Marea petrecere a lui Elon Musk ar urma să aibă loc la Castelul Bran, duminică seară. Reprezentanții clădirii monument - istoric confirmă că astăzi, dar și în zilele următoare, totul a fost rezervat pentru „evenimente private". Lista de invitați rămâne, însă, secretă!

„Listele de invitați sunt ale clientului și rămân ale clientului. Nu ar fi prima data când la evenimentele noaste au ajuns nume  mari fară să știm. Dar, în acest monent, nu există absolut nicio informare oficială. Ar fi incredibil, nu doar pentru Castelul Bran ci și pentru România”, a precizat Alexandru Prișcu, directorul Castelului Bran, potrivit știrileprotv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net