Kanye West, pensie alimentară de ”doar” 200.000 de euro pe lună

Kim Kardashian, 42 de ani, și Kanye West, 45 de ani, au încheiat procesuld e divorț, în mod oficial, la un an de la separarea celor două vedete. Cei doi au ajuns și la un acord asupra sumei fabuloase, pe care Kanye o va achita lună de lună, ca pensie alimentară.

Astfel, Kanye West va achita cheltuieli destinate educației și securității celor patru copii pe care îi are cu Kim Kardashian: North, Saint, Chicago și Psalm. Rapperul va scoate din buzunar, lună de lună, fabuloasa sumă de 200.000 de dolari!

Divorțul dintre cei doi a debutat în 2021, oarecum în aceeași perioadă cu alt divorț celebru, din România. În toamna anului 2021, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se separau, iar anul acesta, recent, a fost stabilită pensia alimentară datorată de antrenor pentru Bebeto, singurul copil avut cu Anamaria Prodan, adică 1.600 de euro pe lună.

Diferența dintre cele două sume datorate este una fantastică, iar Kanye West a fost de acord cu decizia impusă. Nici divorțul celor doi nu a fost lipsit de tensiuni, la un moment dat cei doi având schimburi dure de replici, postate public, prin intermediul rețelelor de socializare.

De dragul copiilor, odată cu apropierea termenului final al divorțului, Kim Kardashian și Kanye West au ajuns la sentimente mai bune și, chiar dacă nu și-au vorbit, au fost prezenți la evenimentele sportive școlare în care au fost implicați copiii lor. Așezați la distanță, cei doi au zâmbit și și-au încurajat copiii.

Kanye West va achita suma de 200.000 de dolari, la începutul fiecărei luni, în contul fostei soții. Conform regulilor stabilite de comun acord, el este responsabil de 50% din cheltuielile pentru educația și siguranța celor mici. Reiese, așadar, că și Kim Kardashian va fi nevoită să achite cealaltă jumătate, care s-ar putea ridica la aceeași valoare fabuloasă. Cei doi au renunțat la includerea unei alocații de întreținere a mamei, cea care va avea grijă cel mai mult de cei patru copii.

Kim Kardashian și Kanye West au mai stabilit ca atunci când vor apărea dispute între ei doi, să se apeleze la mediator, transmite thesun.co.uk În cazul în care unul dintre părinți nu se va prezenta, celuilalt i se va da dreptate în disputa apărută.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

oana roman si marius elisei
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
sebastian ghiorghiu jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png