Este oficial! Musk îl provoacă pe Mark Zuckerberg la un meci MMA, în cușcă. Tatăl șeful Twitter nu este de acord

Elon Musk și Mark Zuckerberg se vor înfrunta într-un ring de MMA. Pentru a lupta mai bine împotriva fondatorului Facebook, Musk a decis să se antreneze de unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din istoria MMA, George St-Pierre.

Data marelui meci nu a fost stabilită încă / foto: Lexfridman Twitter
Data marelui meci nu a fost stabilită încă / foto: Lexfridman Twitter

St-Pierre s-a retras în 2019, a câștigat campionate UFC în două divizii de greutate, iar canalul de sport ESPN l-a numit cel mai bun luptător din toate timpurile, scrie MSN. 

Propunerea a venit de la George St-Pierre, care a scris pe Twitter: „Elon Musk sunt un mare fan al tău și ar fi o mare onoare pentru mine să te ajut în meciul cu Zuckerberg.” Musk a răspuns: „Bine, hai să o facem.”

Elon Musk îl va provocă pe Mark Zuckerberg într-un meci de arte marțiale

Realizatorul de podcast Lex Frindman a postat câteva fotografii cu antrenamentul său pe profilul său Twitter în care l-a complimentat pe Musk:

„Ieri am avut o sesiune de antrenament improvizată cu Elon Musk timp de câteva ore.

Sunt extrem de impresionat de puterea și capacitatea lui, e cu picioarele pe pământ. A fost epic. Este cu adevărat inspirant să-i vezi pe Elon și Mark făcând arte marțiale.

Errol Musk, tatăl CEO-ului SpaceX și Tesla, a spus că este împotriva meciului, într-un interviu pentru The Sun. El a explicat: „Dacă această luptă nebună va trece cu adevărat, și dacă Elon îl bate pe tipul ăsta, vor spune că este un bătăuș pentru că este mult mai înalt și mai mare”.

„Are centura violetă”

Dacă Musk va pierde, umilirea va fi totală. Errol Musk a mai susținut că fiul său cunoaște câteva mișcări de kung-fu: „Elon a fost o centură violetă în Asociația Japoneză de Karate.”

 Lex Fridman, i-a avut recent, atât Zuckerberg, cât și Musk ca oaspeți, și au avut o scurtă sesiune de jujitsu brazilian cu ambii. Fridman a scris despre cei doi: „Este foarte inspirant să-i vezi pe Mark și pe Elon încercând mâna la artele marțiale.

Deși cred că ar face omenirii un serviciu mai bun dacă s-ar antrena în loc să lupte într-o cușcă, încă aștept cu nerăbdare să mă antrenez atât în ​​lunile, cât și în anii următori.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net