„Elon Musk anunță viitoarea soție?” Fotografii virale cu proprietarul Twitter sărutând o femeie

Elon Musk își derutează încă o dată fanii, de data aceasta cu imagini în care el apare sărutând un robot despre care internauții au început să speculeze că ar putea fi următoarea lui soție, scrie Marca.

image

Internetul a fost extrem de confuz după seria de imagini cu fondatorul și proprietarul Tesla și SpaceX, pozând cu diferiți umanoizi de sex feminin.

În timp ce mulți au crezut că Musk chiar sărută un robot, se pare că imaginile au fost făcute folosind AI.

Toate imaginile au fost realizate cu Inteligența Artificială, femeile robot fiind realizate într-un mod extrem credibil.

„Elon Musk anunță viitoarea soție, cine este ea?”

CEO-ul unei companii de construcții, David Marven, a postat imaginile însoțite de comentariul: „Elon Musk anunță viitoarea soție, cine este ea?”

Marven a adăugat: „Este primul robot care a fost fabricat special conceput cu inteligență artificială, cu personalitatea și caracteristicile femeii la care visează oricine... dar care nu se găsesc la nicio persoană normală, pentru că desigur, acolo nu este o persoană normală”.

„Ea are o mentalitate echilibrată și interactivă... așa că o poate împărtăși dacă se află într-o criză sau sentimentele pe care le trăiește sau de care are nevoie atunci când este expusă la orice stres psihologic”, mai scrie Marven.

AI: Pericol uriaș

Imaginile, care nu sunt reale au fost create pentru a atrage atenția asupta pericolelor pe care le reprezintă Inteligența Artificială, după cum explică Marven. „Mai ales după ce Compania Tesla a lansat primul robot integrat „Optimus””, a adăugat el.

Într-adevăr aceste fotografii vin la scurt timp după ce au apărut filmări cu robotul umanoid Optimus al lui Musk - denumit „cringe” la lansarea sa, din septembrie 2022.

Utilizatorii Twitter au fost extrem de derutați la vederea imaginilor.

„Această postare clarifică unul dintre pericolele AI – este folosită pentru a genera imagini ca acestea pentru a păcăli oamenii să creadă că sunt reale”, a scris un internaut.

image
image
image
image
image
image
elon musk colaj gettypixabay jpg
corp uman freepik jpg
bani jpg
portofel cu bani pixabay jpg
Litoral
ploaie jpg