Medicul care a cauzat moartea lui Elvis Presley și-a recunoscut vina pe patul de moarte: „Eu l-am ucis”

Elvis Presley a fost găsit fără suflare pe 16 august 1977, înecat cu propria vomă, în baie, în reşedinţa lui din Graceland. Deși la autopsie s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, care proveneau de la medicamentele pe care doctorul personal al megastarului i le administra, el a negat cu tărie că i le-ar fi prescris. Și totuși, chinuit de vina că l-a omorât pe Regele Rock 'n' Roll-ului, sau simplu, „The King” („Regele” n.r), medicul nu a putut să-și dea ultima suflare până nu a mărturisit: „Eu l-am ucis pe Elvis Presley!”.

Pe patul de moarte, medicul personal al lui Elvis Presley a recunoscut că l-a ucis pe megastar
Pe patul de moarte, medicul personal al lui Elvis Presley a recunoscut că l-a ucis pe megastar

George Nichopoulos, medicul lui Elvis Presley, a făcut o mărturisire șocantă înainte de a-și da ultima suflare, la 88 de ani. Doctorul a dezvăluit la 40 de ani de la decesul megastarului că l-a omorât. Întreaga lui viaţă a fost urmărit de faptul că a cauzat moartea Regelui Rock 'n' Roll-ului, la numai 42 de ani.

Elvis Presley a fost găsit fără suflare la 16 august 1977, înecat cu propria vomă, în baie, în reşedinţa lui din Graceland. La momentul respectiv, cu toate că la autopsie s-au găsit 14 substanţe interzise în corpul său, provenite de la medicamentele pe care Nichopoulos i le administra, medicul a negat cu tărie că i le-ar fi prescris și a susţinut că îi dădea numai vitamine. Într-un singur an, artistul luase peste 10.000 de pastile, ajunsese să cântărească 130 de kilograme şi abia se mai putea ține pe picioare.

„Eu l-am ucis pe Elvis Presley”

Fiul unor imigranţi greci, George Nichopoulos, alintat „doctor Nick“, a fost doctorul starului timp de 10 ani. Megastarul l-a cunoscut pe când mari dureri de spate de la scenele de călărie dintr-un film, în 1967. La prima întâlnire, i-a dat nişte pilule care l-au scăpat pe loc de dureri şi, de atunci, i-a câştigat iremediabil încrederea lui Elvis.

După moartea Regelui Rock 'n' Roll-ului, George a vândut în secret stocul mare de medicamente pe care le avea pregătite pentru celebrul lui pacient și pe care nu a mai apucat să i le dea, însă, nu a putut scăpa de mustrările de conştiinţă care l-au măcinat până în ultima clipă. La vârsta de 88 de ani, pe patul de moarte, nu a putut să-şi dea sufletul până ce nu a povestit totul. L-a ucis pe cântăreţ cu pilule pe care i le administra, deşi ştia bine că îl vor omorî înainte de vreme.

„Eu l-am ucis pe Elvis Presley”, au fost ultimele cuvinte ale medicului personal al starului, George Nichopoulos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
tiff cluj gala deschidere
astrazeneca jpeg
bookkeeping 615384 1280 jpg
hol spital jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net