Moartea unui jurnalist BBC, anchetată timp de doi ani fără nici un rezultat

Reporterul BBC John Stevenson, în vârstă de 68 de ani, a fost descoperit mort în locuința sa din Aberdare, Țara Galilor. Lângă trupul său poliția a găsit și cadavrul partenerului său de viață, Mark Turner. Tragedia s-a întâmplat în 2020, însă nici până acum nu se cunosc motivele care au dus la decesul celor doi. Totul este învăluit în mister. 

image

Reporterul BBC John Stevenson a fost găsit mort, în poziția șezut, pe podeaua lounge-ului casei sale din Aberdare, Țara Galilor, scrie The Sun. Și Trupul partenerului său, Mark Turner, a fost găsit cu fața în jos lângă el.Tragedia s-a petrecut la 12 martie 2020 și nici până în ziua de azi nu se știu cauzele morții celor doi. 

Anchetatorii care analizează acum cazul sunt de părere că reporterul ar fi murit din cauze naturale, el fiind foarte bolnav. Se pare recent el ar fi suferit un accident vascular cerebral. 

Dar circumstanțele exacte ale morții sale nu sunt cunoscute. Nici în urma autopsiei nu s-au aflat cauzele morții celor doi. 

Dr. Stephen Leadbeatter, specialist în patologie legală, a spus: „Brațele lui Mark păreau să fie într-o poziție care sugerează o încercare a lui de a-l ridica pe Stevenson. „Am înțeles că anchetatorii care au ajuns la locul crimei nu au văzut nimic suspect, care să sugereze violență”. Medicul a declarat în instanță că motivele celor două decese rămân necunoscute.  

Experții au exclus otrăvirea cu monoxid de carbon, precum și curentarea. 

Fostul său coleg de la BBC, Bethan Price, a povestit cum a vorbit cu acesta în data de  26 februarie, dar nu a mai primit niciun răspuns când a trimis din nou un mesaj pe 8 martie.

Mai târziu a fost anunțat de fiica lui Stevenson care îi spunea că amândoi au murit.

Ce au declarat polițiștii 

Anchetatorii au precizat că vorbirea și mobilitatea lui Stevenson s-au deteriorat foartemult după ce acesta a suferit un al doilea accident vascular cerebral în 2017.  Mark a devenit de atunci  îngrijitorul său cu normă întreagă.

Asistentul legist central din Țara Galilor de Sud, David Regan, a spus că este „probabil” ca Stevenson să fi murit înainte de 12 martie, dar nu a putut oferi o dată exactă a decesului.

„Pe 12 martie, el a fost găsit decedat pe podeaua sufrageriei locuinței sale de către un echipaj de poliție. Lângă el, pe podea zăcea și partenerul său. Proprietatea era în siguranță și nu a existat nici o suspiciune de implicare a vreunei alte persoane. Stevenson a lucrat ca jurnalist timp de mai bine de 40 de ani, redactând articole din Westminster pentru BBC. El și-a exprimat intenția de a intra în politică, dar a spus că a simțit foarte multă presiune fiind, totuși, un bărbat gay. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net