Noi detalii în cazul bărbatului mort din apropierea mânăstirii Slănic

Bărbatul care și-a pierdut viața în apropierea mănăstirii Slănic din județul Arges plecase de acasă în urmă cu două luni, însă abia la începutul lui decembrie rudele l-au dat dispărut. Până atunci nimănui nu i-a păsat de soarta lui. 

politia jpeg

Cadavrul găsit luni seara într-un loc izolat din apropierea mânăstirii Slănic - Argeş este al unui bărbat care plecase de acasă în urmă cu două luni, scrie Adevărul. Omul fusese însă dat dispărut abia la începutul lunii decembrie 2021.

În ziua de 4 decembrie 2021, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Domneşti fuseseră sesizaţi cu privire la dispariţia lui Ion Chircă, un bărbat de 46 de ani, din Corbi, despre care existau informaţii potrivit cărora ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii noiembrie.      

Omul și-a găsit sfârșitul într-o pădure

„Semnalmente: 1,80 m înălţime, greutate aproximativ 75 kg, ochi căprui, păr şaten, scurt, constituţie atletică. Vestimentaţie la momentul plecării: pulover gri deschis, pantalon stofă de culoare închisă, încălţăminte sport multicolor, poartă fes de culoare negru, are mers aplecat spre înainte. Persoanele care pot oferi informaţii despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Curtea de Argeş", anunţa, în urmă cu o lună, IPJ Argeş.   

La o lună distanţă, în seara zilei de 3 ianuarie 2022, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită de pe raza localităţii Berevoeşti, a fost găsit trupul unui bărbat. Omul părea decedat de ceva vreme. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net