Detalii șocante despre tânărul din Dâmbovița care și-a sugrumat soția, apoi a făcut accident!

Un accident rutier a scos la iveală o crimă,  marți seară (28 decembrie). Un tânăr de 35 de ani,  care s-a răsturnat cu mașina, în județul Dâmbovița, le-a spus polițiștilor veniți la fața locului că a comis o faptă teribilă.

Victima avea doar 26 de ani Foto: observatornews.ro.
Victima avea doar 26 de ani Foto: observatornews.ro.

Adrian și-a ucis soția în vârstă de 26 de ani, iar după crimă a fugit cu mașina, răsturnându-se la scurt timp. În urma tragediei, doi copii au rămas orfani de mamă, un copilaș de 2 ani, unul și opt luni și altul de un an și jumătate.

Bărbatul a sugrumat-o pe tânără apoi a fugit

Cei doi erau împreună de patru ani și locuiau în Târgoviște, alături de cei mici. Se pare că bărbatul era foarte gelos și a început să fie violent cu femeia. Certurile și bătăile erau zilnice.

Marți seară, 28 decembrie, când s-au întors de la casa bunicilor bărbatului, din localitatea Gemea din Dâmbovița, au început să se certe. Cearta a degenerat rapid, iar bărbatul, într-un moment de furie oarbă, a strâns-o de gât pe partenera lui de viață. Nu s-a oprit până nu a ucis-o cu propriile mâini.

După ce a realizat ce a făcut, criminalul s-a urcat în mașină și a fugit, lăsând-o pe tânăra de 26 de ani zăcând fără suflare în casă.

«Acesta a susţinut că şi-a omorât soţia şi ar fi indicat o adresă unde poliţiştii s-au deplasat», a declarat Ana Maria Liță, purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița

Vecinii sunt în stare de șoc. Nu le vine să creadă că au trăit în tot acest timp lângă un criminal.

«Foarte liniştit îl ştiam, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Ea în pământ, el cine ştie la cât îl condamnă», a spus o vecină, potrivit observatornews.ro.

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net