Un șofer a intrat cu mașina în sediul ALDE din Capitală. 4 persoane, rănite

Un accident a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Capitală. Un tânăr șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul în gardul sediului ALDE. 

Un șofer fără experiență a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în gardul sediului ALDE
Un șofer fără experiență a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în gardul sediului ALDE

Accidentul rutier a avut loc în noaptea de duminică spre luni în Capitală, fiind implicat un șofer în vârstă de 19 ani care a intrat cu mașina în gardul sediului ALDE. În urma impactului, patru persoane, între care șoferul, dar și un minor, au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Cel care era la volan nu avea experiență. Tânărul de 19 ani abia luase permisul în această toamnă, în luna septembrie. Conform informațiilor oferite de către Gândul în accident a fost implicat și un autobuz deținut de Societatea de Transport București. 

În urma coliziunii, patru persoane au fost rănite, între care și șoferul autoturismului. Minorul implicat în accident a fost transportat la Spitalul pentru Copii Grigore Alexandrescu, în timp ce celelalte victime au fost duse la Spitalul Floreasca. 

Accidente de Crăciun 

Polițiștii transmit un semnal de alarmă și oferă sfaturi șoferilor pentru a evita accidentele în preajma sărbătorilor de iarnă. Conducătorii sunt sfătuiți să adapteze viteza condițiilor meteo și să nu efectueze manevre riscante. 

”Conduceţi prudent! Este suficient un moment de neatenţie, pentru a transforma această frumoasă sărbătoare într-un eveniment neplăcut”, este mesajul venit din partea polițiștilor. 

Accidente în lanț, în ziua de Crăciun 

În ziua de Crăciun, mai multe accidente rutiere au avut loc în Suceava. Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile, la intersecţia drumurilor Preuteşti cu Hârtop, iar un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

image

De asemenea, s-a produs o coliziune între două autovehicule, pe raza localităţii Vârfu Dealului. În urma evenimentului un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost transportat la spital.

În plus, s-a produs un accident rutier între doua autovehicule pe raza localităţi Capu Codrului. În urma evenimentului o femeie a fost transportată la spital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net