Accident grav în Iași, chiar în ziua de Crăciun. Două mașini au fost cuprinse de flăcări

În dimineața de sâmbătă, 25 decembrie, chiar în ziua de Crăciun, un accident rutier s-a petrecut în județul Iași, cu două autoturisme implicate. În jurul orei 06.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că pe DE 583, în localitatea Podu Iloaiei a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Accident rutier în ziua de Crăciun Foto: Captură Video
Accident rutier în ziua de Crăciun Foto: Captură Video

Două vehicule au luat foc după ce s-au ciocnit violent în dimineața zilei de Crăciun, în județul Iași. Din fericire, ambii șoferi au reușit să iasă din mașini și să se salveze. Totuși, șoferii au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Accidentul rutier a implicat doi conducători auto și vehiculele acestora și s-a produs pe Drumul European 583, la intrarea în orașul Podu Iloaiei dinspre Budăi, în jurul orei 06.00 dimineața.

Accident în județul Iași, chiar în ziua de Crăciun

Unul dintre șoferi a condus sub influența băuturilor alcoolice și a intrat cu mașina pe contrasens, unde a lovit un alt autovehicul, cu numere de Botoșani. În urma impactului violent, autoturismul șoferului vinovat a luat foc, iar flăcările s-au extins imediat și la cealaltă mașină, informează Ziarul de Iași. 

În urma testării alcoolscopice a unuia dintre șoferi a rezultat valoarea de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rezultatul în cazul testării alcoolscopice a celuilalt șofer a fost negativ.

 „Din primele verificări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că între două auto a avut loc o coliziune, soldată cu rănirea a două persoane. În urma testării alcoolscopice a unuia dintre șoferi a rezultat valoarea de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Rezultatul în cazul testării alcoolscopice celuilalt șofer a fost negativ”, au transmis oamenlii legii.

Polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net