Momente penibile în campania pentru alegerile prezidențiale din SUA

Ultima actualizare:

    Donald Trump și-a făcut un scop în sine din a face declarații șocanteFoto: Getty Images
Donald Trump și-a făcut un scop în sine din a face declarații șocanteFoto: Getty Images

Alegeri Prezidențiale SUA 2016 | Pâine și circ! Asta oferă candidații republicani în show-urile televizate în campania electorală. Lider la maimuțăreli este, evident, Donald Trump. Democrații, pe de altă parte, sunt scindați, având o misiune mai ușoară. Au de ales între Bernie Sanders și Hillary Clinton.

Alegerile din SUA seamănă mai mult cu un reality-show și mai puțin cu o dezbatere de idei. Multimiliardarul Donald Trump este personajul pestriț din pleiada de potențiali candidați ai Republicanilor. Concurează alături de Ben Carson, Jeb Bush, Ted Cruz, Chris Christie și Marco Rubio pentru un loc în marea finală. Ultima dezbatere a Republicanilor a început cu un moment penibil. Spre mirarea tuturor, Ben Carson și Donald Trump au vrut să atragă atenția și au întârziat să apară în platou atunci când au fost anunțați de moderatorii dezbaterii, preferând să rămână în culise. Donald Trump a ajuns ultimul la pupitrul său, punându-le moderatorilor răbdarea la mare încercare.

Dezbaterea electorală a aprins-o Donald Trump care a promis că, dacă va ajunge președintele SUA, va implementa metode noi de tortură pe care le va aplica pe suspecții de terorism. “În Orientul Mijlociu avem creștini care sunt decapitați, acolo se petrec lucruri nemaivăzute în lumea civilizată. Se trăiește precum în Evul Mediu. Dar eu aș reintroduce waterbordingul (tehnică de interogare prin care suspectului i se simulează senzația înecării) și multe alte lucruri mai nasoale decât asta!” Trump susține că metodele de tortură pe care americanii ar trebui să le pună în aplicare sunt foare la ureche în comparație cu metodele barbare adoptate de membrii ISIS. Donald Trump s-a clasat pe locul 2 la finalul caucusului din Iowa, după Ted Cruz, căruia i-a surâs această idee. “Nu la scară largă, evident. Dacă citim legea, tortura presupune durere, așa că waterbordingul nu este. Putem spune că este o metodă viguroasă de interogare”, a conchis Cruz. De partea cealaltă, la Democrați, Hillary Clinton se confruntă cu o problemă serioasă înainte de caucusul din New Hampshire. După ce a câștigat la mustață în Iowa, Hillary Clinton are mari dificultăți în a convinge electoratul feminin. În ultimul sondaj realizat de CNN, Bernie Sanders ar avea un avans de 8% în fața lui Hillary. Marea dezbatere dintre cei doi se axează pe înțelegerea motivelor pentru care falia dintre bogați și săraci se mărește din ce în ce mai mult. Întrebarea care și-o pun democrații este cine e mai potrivit să-i reprezinte pe americanii obișnuiți, care se confruntă cu problemele de zi cu zi din societate. Marea bătălie se dă pentru voturile liberalilor democrați care vor avea cuvântul decisive în privința desemnării nominalizatului la alegerile prezidențiale. Întrebată cum poate să-I reprezinte pe săraci în condițiile în care numai pentru trei discursuri a primit 675,000 de dolari de la Goldman Sachs, Hilary Clinton a oferit un răspuns halucinant. “Habar nu am. Asta este ceea ce mi-au oferit!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
autostrada 5 jpg
cristela georgescu instagram jpg
oameni fericiti jpg
Orhidee roz jpg
demolare gara velenta oradea 01112024 1 jpeg
Nichita Stanescu jpg
Banner Târg Crăciun
Calatorie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net