Momentul în care atacatorul se pregătea să tragă în Donald Trump: „Este chiar acolo, întins!” VIDEO

Ultima actualizare:

Atacul asupra lui Donald Trump la un miting de campanie din Pennsylvania a fost „o tentativă de asasinat”, a stabilit Biroul Federal de Investigaţii. Pe rețelele de socializare au apărut și clipuri video cu momentul în care tânărul de 20 de ani se pregătea să tragă în Trump. Thomas Matthew Crooks se amplasase pe acoperișul unei clădiri, la aproximativ 130 de metri de scena pe care se afla Trump, scrie adevărul.ro

Donald Trump Foto: Getty Images
Donald Trump Foto: Getty Images

Video cu atacatorul lui Donald Trump

Fostul preşedinte, care candidează la alegerile din noiembrie, a fost împuşcat în ureche, sâmbătă, în timpul unui miting electoral la Butler, în Pennsylvania. FBI l-a identificat pe presupusul atacator, care a fost împuşcat, ca fiind Thomas Matthew Crooks, în vârstă de 20 de ani, din Bethel Park, Pennsylvania, conform presei americane. O înregistrare video, publicată de site-ul TMZ, specializat în ştiri despre celebrităţi, îl arată pe presupusul trăgător întins pe burtă, pe acoperişul unei clădiri şi ţinând o puşcă.

Cum arăta tânărul care l-a împușcat pe Donald Trump 

„Bărbatul are părul lung şaten şi pare să poarte o cămaşă gri şi pantaloni kaki. După cum puteţi vedea, el încearcă să ochească cu atenţie o ţintă în depărtare înainte de a trage", a comentat TMZ. Înregistrarea video nu îl arată pe bărbat împuşcând. Dar auzim o succesiune rapidă de focuri de armă, urmate de ţipete de la oameni aflaţi în afara cadrului. „Se întoarce în partea asta, aveţi grijă, băieţi", spune un bărbat. „Cineva a fost împuşcat", spune o altă voce, adăugând: „Este chiar acolo, întins".

Un alt video postat de un utilizator de TikTok îl arată pe Donald Trump punându-şi mâna la urechea dreaptă, imediat după ce se aud mai multe împuşcături. În acelaşi video, un lunetist de elită, poziţionat pe un acoperiş în spatele candidatului republican, ţinteşte cu o puşcă montată pe un suport.

AFP nu a putut identifica în mod independent imaginile şi nu este clar dacă lunetistul este cel care a tras. În restul videoului, Donald Trump se ghemuieşte în spatele pupitrului său, în timp ce agenţii Secret Service îl înconjoară rapid. Din public se aud strigăte. El este apoi escortat în afara scenei de agenţi.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net