Video cu un tânăr făcut bucăți după ce o bombă a căzut la câțiva metri de el. Momentul terifiant în care își dă ultima suflare

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Războiul lui Putin face victime de la primele ore, astfel că au început să apară filmulețe cu civilii morți. Un astfel de video a fost făcut public pe Reddit, unde un tânăr biciclist a fost făcut bucăți, după ce o bombă a căzut la câțiva metri de el.

Momentul în care bomba a căzut la câțiva metri de tânărul biciclist
Momentul în care bomba a căzut la câțiva metri de tânărul biciclist

În imaginile postate joi, 24 februarie, ora 07:02 în Ucraina, apare pe fundal un tânăr pe o bicicletă, iar la câteva secunde se aude o bubuitură, după ce o bombă a căzut la doar câțiva metri de el. Ecranul camerei de luat vederi a devenit portocaliu, dintr-o dată, după care arată cum biciclistul se ridică în mâini, neputând să se țină pe picioare, după care cade lat la doar câteva secunde.

The moment when civilians were shot in Ukraine. pic.twitter.com/VfrjtE3lCX

— REALIST (@realistqx1) February 24, 2022

Dintr-un alt unghi, oamenii au filmat cadavrul omului, care pare a fi un copil, încă nu există surse oficiale care să ateste acest lucru, însă trupul este făcut bucăți de la membre în jos. Atenție, în clipul de mai jos sunt publicate imagini sângeroase, cu trupul victimei zăcând pe asfalt.

Reamintim că războiul în Ucraina a început la puțin timp după ce Vladimir Putin a ținut un discurs, pregătit încă de luni, în care a anunțat motivul pentru care a ales să bombardeze teritoriul ucrainean.

Puteți urmări știrile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net