Wizz Air suspendă toate zborurile din Ucraina, în contextul războiului cu rușii

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Războiul din Ucraina a provocat repercusiuni, astfel că Wizz Air a anunțat că a anulat toate zborurile din țară către orice destinație externă, pentru siguranța civililor.

Compania Wizz Air a anunțat anularea zborurilor din Ucraina
Compania Wizz Air a anunțat anularea zborurilor din Ucraina

Ucraina a fost bombardată, joi, 24 februarie, de către trupele militare rusești, la scurt timp după ce Vladimir Putin a ținut un discurs prin care motivează decizia făcută. Președintele rus a declarat că în spatele actului de război se află „extinderea NATO, lucru care duce la îngrijorarea Rusiei, dar și pentru faptul că în Ucraina se află încă naziști care au produs crime împotriva umanității, iar civilii ucrainieni evrei au suferit la pachete cu rușii stabiliți în țară!”. Declarația liderului rus o puteți urmări aici:Vladimir Putin discurs: motivul pentru care Rusia a început războiul cu Ucraina: „Dragi tovarăși, sper că am fost auzit”)

„Wizz Air suspendă temporar toate operațiunile de zbor din Ucraina. „Din cauza evenimentelor actuale din Ucraina și a închiderii spațiului aerian, Wizz Air regretă să informeze clienții noștri că trebuie să suspende temporar toate operațiunile de zbor din țară. Pasagerii cu zboruri rezervate spre si dinspre Ucraina pot găsi mai multe informații pe wizzair.com sau, alternativ, prin intermediul centrului de relații clienți al companiei aeriene: 00380 893 202 532. Siguranța și securitatea pasagerilor și a echipajului nostru rămân prioritatea noastră numărul unu și sperăm că lucrurile vor reveni la normal în Ucraina în curând.”, este mesajul transmis de către Compania Wizz Air.

 Mai multe despre războiul din Ucraina puteți urmări în live text-ul Click! (Vladimir Putin discurs: motivul pentru care Rusia a început războiul cu Ucraina: „Dragi tovarăși, sper că am fost auzit”)

Reamintim că deja s-au înregistrat victime, iar trupele rusești au invadat Ucraina cu bombe și tancuri, care au rănit civilii. Imagini terifiante cu morții pe asfalt, dar și cum rușii au pătruns pe teritoriul ucrainean au fost făcute publice. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net