Primele imagini cu rușii când invadează Ucraina! Video cu teroarea provocată. Avioanele survolează deasupra blocurilor civililor

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Armamentul militar al Federației Ruse a fost surprins de către camerele de luat vederi, dar și de către civilii ce se află în orașele afectate de război.

cladire bombardata ucraina jpeg

Mai multe imagini cu rușii ce se pregătesc de invazie au ajuns în spațiul on-line, înainte ca aceștia să-și înceapă ofensiva asupra țării. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din Ucraina, unde mai multe tancuri și avioane de luptă au fost surprinse.

Cum a arătat invazia la prima oră a dimineții

La doar câteva ore după ce discursul lui Vladimir Putin a prezentat declarația de război a Federației Ruse asupra Ucrainei, tancurile rusești au început să avanseze în teritoriul țării prin intermediul mai multor puncte stategice.

De asemenea, tancurile rusești au fost surprinse și în zona Peninsulei Crimeea, zonă teritorială cu o importanță strategico-militară foarte mare, având acces către Marea Neagră și în partea de sud a Ucrainei. Pornind din zona de sud, tancurile rusești au atac și orașul Odessa, aflat în imediata apropiere a Republicii Moldova.

De altfel, mai multe avioane militare au fost surprinse de civili și au ajuns virale în spațiul on-line, pe măsură ce tot mai multe atacuri aeriene au fost raportate și observate de către civili.

Totuși, conform Departamentului de Defensivă a Ucrainei, în cadrul unei postări de pe Twitter, se pare că armata ucraineană a reușit să doboare 6 avioane militare și 2 elicoptere de război. De asemenea, același departament anunță că 2 tancuri rusești și 50 de militari ai Federației Ruse au fost uciși.

Recunoscut drept un aliat al Rusiei, Belarus a permis trecerea mai multor convoaie militare rusești pe teritoriul său pentru a ataca Ucraina din partea de nord a țării. Săptămânile trecute, Belarus a condus exerciții militare alături de Rusia în privința pregătirii pentru „un potențial conflict”.

Joi dimineață, Vladimir Putin a permis trupelor militare ce aparțin Federației Ruse să avanseze pe teritoriul ucrainean, după ce separatiștii pro-ruși din Donbas au cerut în mod explicit președintelui prin intermediul unei cereri se intervină „pentru a menține pacea”. Zona Donbas se află în estul Ucrainei, dar țara este atacată din toate punctele. 

  • Nord - Belarus
  • Est - Donbas și granița cu Federația Rusă 
  • Vest - Transnistria
  • Sud - Peninsula Crimeea

Citește și A început războiul în Ucraina! Cel puțin 8 persoane au fost ucise

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net