„N-am văzut niciodată așa ceva!” Poziția uluitoare în care a rămas blocată o femeie care încerca să își recupereze telefonul mobil

A stat ore în șir blocată cu capul în jos, după ce a alunecat între două stânci, în timp ce încerca să își recupereze telefonul mobil. Totul s-a întâmplat în timpul unei drumeții în Australia. „În cei 10 ani ai mei ca paramedic de salvare, nu am întâlnit niciodată o misiunea ca aceasta, a fost o provocare", a declarat Peter Watts, un paramedic de ambulanță din New South Wales.

Foto: BBC
Foto: BBC

Femeia a căzut în crăpătura de trei metri

Femeia, numită în rapoartele salvatorilor ca Matilda Campbell, se plimba în regiunea Hunter Valley, din New South Wales, la începutul acestei luni, când a căzut în crăpătura de trei metri, dintre doi bolovani uriași, scrie BBC.

A fost începutul unei intervenții de șapte ore a serviciilor de urgență, care au vorbit apoi despre o salvare „provocatoare”, inclusiv prin mutarea mai multor bolovani foarte mari. Și chiar și după ce au reușit să scoată o piatră de 500 kg din drumul spre femeie, au trebuit totuși să descopere apoi cum să o scoată totuși dintre stânci pe femeia care era de acum blocată sub forma unui „S”.

Foto: BBC
Foto: BBC

"Nu am întâlnit niciodată o misiunea ca aceasta"

„În cei 10 ani ai mei ca paramedic de salvare, nu am întâlnit niciodată o misiunea ca aceasta, a fost o provocare, dar incredibil de plină de satisfacții”, a declarat Peter Watts, un paramedic de ambulanță din New South Wales.

Femeia stătea deja cu susul în jos de mai bine de o oră înainte de sosirea salvatorilor, încercările inițiale ale prietenilor ei de a o elibera rămânând fără succes. Fotografiile distribuite apoi de serviciul de ambulanță o arată atârnând între bolovani, precum și eforturile complicate de a menține zona stabilă, deoarece serviciile de urgență au încercat să creeze un gol suficient de mare pentru a o elibera.

Foto: BBC
Foto: BBC

Femeia salvată a rămas doar cu zgârieturi și vânătăi minore

Ulterior, paramedicul Watts a descris-o pe tânără drept „un soldat”, într-un interviu acordat ABC din Australia: „Ne-am gândit cu toții, cum ai ajuns acolo jos și cum o vom scoate afară?”. Incredibil, femeia salvată a rămas doar cu zgârieturi și vânătăi minore, a transmis Ambulanța NSW.

Ea nu a reușit, însă să-și mai recupereze telefonul. „Mulțumesc echipei care m-a salvat, voi sunteți literalmente salvatori de vieți”, a scris tânăra într-un mesaj online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
peste spada jpg
Acordarea ajutorului de incalzire   1(1) jpeg
Intervenție cu acid hialuronic în buze  FOTO Shutterstock jpeg
Tigrul tasmanian  jpg
Lamaie jpg
avc jpg
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
Pictura „Fata cu cercel de perlă” este expusă la Muzeul Mauritshuis din Haga (© Flickr / Scott Ableman)
image
actualitate.net
image
actualitate.net