A murit în ambulanţă, pentru că intrarea în spital era blocată de o maşină

Ultima actualizare:

Bătrâna, care cântărea aproximativ 100 kg, fusese stabilizată în Salvare, în drum spre Spitalul Judeţean. Însă, când ambulanţa a ajuns la unitatea sanitară, nu a putut să intre la Unitatea de Primiri Urgenţe, întrucât pe calea de acces era parcată o altă maşină. La volanul autoturismului se afla o femeie care vorbea la telefon relaxată şi fuma, fără să bage de seamă că blocase accesul ambulanţelor, potrivit botosaneanul.ro.

Prin urmare, medicii au scos pacienta din ambulanţă şi au intrat cu ea în spital pentru a continua manevrele de resuscitare. Din păcate, ea nu a putut fi salvată.

Reprezentanţiilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean spun că nu au fost sesizaţi cu privire la incidentul petrecut: „Este o suprafaţă, o incintă care nu e în sensul ordonanţei privind regimul circulaţiei, drum sau sector de drum public, curtea spitalului nu poate fi considerată drum public. Nu am primit nici o sesizare de la conducere spitalului sau de la altcineva cu privire la evenimentul de astăzi", a declarat, pentru botosaneanul.ro, purtătorul de cuvânt al IJP Botoşani, Daniela Ghiorghiescu.

În cazul în care conducerea spitalului va considera că au fost încălcate reglementări legale şi va sesiza organele de cercetare, Poliţia va deschide o anchetă pentru a se stabili dacă şoferiţa care a blocat circulaţia poate fi trasă la răspundere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net