Nepoatele reginei Elisabeta a II-a, mesaj de adio copleșitor: «Lumea te plânge, buni!»

Ultima actualizare:

Nepoatele regretatei regine Elisabeta a II-a, Prințesa Eugenie și Beatrice de York, au fost devastate de pierderea suveranei și și-au manifestat tristețea prin intermediul unui mesaj de adio extrem de emoționat pe social-media. 

Nepoatele reginei Elisabeta a II-a (sursa FOTO Instagram)
Nepoatele reginei Elisabeta a II-a (sursa FOTO Instagram)

Trecerea în neființă a îndrăgitei suverane Regina Elisabeta a II-a a generat foarte multă suferință familiei, aspect care a fost mai mult decât evident la funeraliile monarhului unde fiecare dintre membrii Casei Regale i-au adus un omagiu și și-au manifestat regretul. 

Citește și: Colecția impresionantă de bijuterii a Reginei Elisabeta a II-a

Nepoatele suveranei, Prințesa Eugenie și Beatrice de York, au fost copleșite de tristețe și au simțit nevoia să-și împărtășească emoțiile prin intermediul unui mesaj foarte emoționat pe social-media, în care și-au manifestat recunoștința față de momentele deosebite împărtășite alături de bunica lor și sfaturile de viață prețioase pe care le-au primit de la aceasta. 

Nu rata nici: Elisabeta a II-a, funeralii ca la Regina Victoria

”De când ne-ai părăsit, nu ne-am mai găsit cuvintele. Au existat hohote de plâns, dar și de râs, tăcere și discuții, îmbrățișări și singurătate, dar, cel mai pregnant, îți simțim lipsa, iubită regină și bunică. Credeam că vei fi mereu aici. Îți ducem dorul. Erai femeia alfa, ghidul nostru, mâna blândă de pe spatele nostru, care ne ghida prin lume. Ne-ai învățat atâtea și îți vom prețui lecțiile și amintirea întotdeauna. Pentru moment, vrem doar să-ți mulțumim. Că ne-ai făcut să râdem, că ne-ai inclus în viața ta, că ne-ai alinat și ne-ai împuternicit.

Pentru grijă și bucurie. Fiindcă ai un impact colosal asupra familiei și asupra lumii. Lumea te plânge, buni! Ai fost un lider remarcabil! Ne bucurăm că ești din nou lângă bunicul. Adio, draga noastră! Suntem onorate c-am fost nepoatele tale. Știm că dragul nostru unchi Charles va continua ce ai început. Dumnezeu e cu Regele! Toată dragostea noastră, Beatrice și Eugenie.”

Citește întreaga știre pe OKMagazine.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net