„Noul Nostradamus", avertizare despre al Treilea Război Mondial. „Predicțiile mele nu sunt coincidențe”

Athos Salomé, în vârstă de 36 de ani, parapsiholog calificat din Brazilia, a avertizat că mai multe dintre profețiile sale se împlinesc, inclusiv asteroizii în cursul spre Pământ. Acesta a vorbit și despre cum poate fi evitat dezastrul unui al Treilea Război Mondial, scrie adevărul.ro.

„Noul Nostradamus", avertizare despre al Treilea Război Mondial
„Noul Nostradamus", avertizare despre al Treilea Război Mondial

„Noul Nostradamus”, despre asteroidul care s-a ciocnit cu atmosfera Pământului 

„Pe 28 iulie anul acesta, am postat un videoclip în poveștile mele Instagram din nou despre asteroid, prezicând că NASA va face un anunț în septembrie, confirmând că asteroidul va intra pe un curs de coliziune cu Pământul până în noiembrie.

Predicțiile mele nu sunt coincidențe. Ele sunt fundamentate și se adeveresc”,  a spus Athos Salomé, în vârstă de 36 de ani, din pentru dailymail. Între timp, oamenii de știință din întreaga lume au fost surprinși săptămâna trecută, când un asteroid nedetectat anterior s-a ciocnit cu atmosfera Pământului. 

Athos Salomé a prezis întreruperea Microsoft

În aprilie, Athos a prezis întreruperea Microsoft și a susținut că ar putea duce la o „escaladare a confruntării” și în cele din urmă la un război cibernetic. Vorbind în exclusivitate pentru FEMAIL, el a avertizat că lumea va vedea întreruperi ale tehnologiei în acest an care ar arunca lumea în haos. Lumea a cunoscut câteva zile de haos, în care panourile s-au oprit imediat pe aeroporturi în cea mai aglomerată zi pentru călătoriile aeriene britanice de înainte de pandemia de Covid.

Vorbind pentru FEMAIL, Athos a spus: „Închiderea globală a Microsoft, conform rezultatului analizat, poate afecta infrastructura esențială odată cu escaladarea confruntărilor interstatale și poate duce la război cibernetic. 

Salomé, despre atacul cibernetic asupra Jocurilor Olimpice

Salomé a spus că a subliniat că „evenimentele de o asemenea amploare precum Jocurile Olimpice ar fi țintele ideale de atac, capabile să provoace perturbări în ordinea existentă”. „Când Jocurile Olimpice sunt în desfășurare, este posibil ca mai multe atacuri cibernetice să fie plasate asupra sistemelor tehnologice însoțite de sisteme de transport și rețele de comunicații implicate în eveniment”, a avertizat la acea vreme, cel care se intitulează Nostradamus.

Ce spune despre al Treilea Război Mondial 

Salomé afirmă că vulnerabilitățile browserelor „dovedesc că previziunile sale privind comportamentul continuu al hackerilor sunt adevărate”. Potrivit acestuia, „cooperarea internațională și dialogul permanent sunt esențiale pentru a evita dezastrul sau chiar un scenariu asemănător celui de-al Treilea Război Mondial”.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bataie romani spania jpg
image png
dementa jpg
image png
americanca mutata in romania jpg
film wroclaw 1997 jpg
carte pixabay jpg
nicolae ceausescu facebook png
image
actualitate.net
image
actualitate.net