O femeie s-a căsătorit cu un vițel, fiind convinsă că este soțul ei reîncarnat. „Voi avea grijă de el toată viața”

Se spune că dragostea nu ține cont de nimic, însă acest caz cu siguranță i-a șocat pe mulți! O femeie din provincia Kratie, din Cambodgia, Khim Hang, în vârstă de 76 de ani, s-a căsătorit cu un vițel despre care crede că este soțul ei reîncarnat! Ea a fost impresionată de asemănările dintre vacă și răposatul ei partener de viață. Mai mult decât atât, bovina ar fi sărutat-o la fel cum o făcea bărbatul.

O femeie s-a căsătorit cu un vițel despre care crede că este soțul ei reîncarnat / Foto: Pexels
O femeie s-a căsătorit cu un vițel despre care crede că este soțul ei reîncarnat / Foto: Pexels

Khim Hang, în vârstă de 76 de ani, care locuiește în provincia Kratie din Cambodgia, a fost devastată de moartea subită a soțului ei, Tol Khut, în 2016. Însă, după ce un vițel i-a lins părul și gâtul, a sărutat-o, apoi a urmat-o la etaj, femeie a ajuns la concluzia că bovina este soțul ei reîncarnat.

„Cred că vițelul este soțul meu, pentru că orice ar face... este exact la fel ca soțul meu când era în viață. Când m-am dus să văd un medium, sufletul lui mi-a spus: «Eu sunt soțul tău». Apoi am observat că mi-a lins părul, apoi gâtul, apoi m-a sărutat, astfel încât m-a făcut să cred cu adevărat că este soțul meu", a declarat cu ceva timp în urmă Khim Hang, potrivit OddityCentral.

Femeie le-a spus copiilor ei să aibă grijă de „tatăl” lor

Conform vecinilor, bătrâna s-a căsătorit cu vițelul la scurt timp după aceea. De asemenea, și fiul ei a declarat că putea „simți spiritul tatălui său în interiorul animalului” și s-a asigurat că acesta nu se îndepărtează niciodată prea mult de casa lor.

Khim Hang le-a interzis copiilor ei să vândă sau să maltrateze bovina după ce aceasta moare și le-a spus să aibă grijă de „tatăl” lor până când animalul va muri, dorind să fie tratat ca un om și să-i organizeze o înmormântare tradițională, să-l incinereze sau să-l îngroape, la fel ca o persoană. „Îl voi păstra și voi avea grijă de el toată viața”, a mai mărturist femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
shutterstock 2238691451 jpg
foto1 aglomerati autostrada 12711400 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net