O jurnalistă, ucisă în direct! A fost împușcată în cap

11 mai 2022

Jurnalista Shireen Abu-Akleh, corespondent pentru agen╚Ťia de pres─â Al Jazeera, a fost ucis─â ├«n timpul unei transmisiuni live, dup─â un atac cu mai multe focuri de arm─â. ├Än timpul atacului, Shireen transmitea din regiunea de conflict din Palestina. 

image
O jurnalistă a fost ucisă în direct, după ce a fost împușcată în cap (sursa foto Facebook)

Jurnalista Shireen Abu-Akleh, corespondent din zonele de conflict armat, pentru agen╚Ťia de pres─â Al Jazeera, a fost ucis─â ├«n timpul unei transmisiuni directe cu privire la conflictele din Palestina, teritoriu asaltat de atacurile trupelor israeliene. 

Jurnalista Shireen Abu-Akleh a fost dus─â de urgen╚Ť─â la spital, ├«n stare critic─â, ├«ns─â, din p─âcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva. 

Cite╚Öte ╚Öi Primul jurnalist care relateaz─â de pe front din perspectiva Rusiei. Informa╚Ťiile inedite oferite de Lu Yuguang

Un alt jurnalist local, care se afla al─âturi de Shireen, la momentul atacului, a declarat c─â a fost, de asemenea r─ânit, ╚Öi c─â focurile de arm─â au vizat ├«n mod direct grupul de jurnali╚Öti. 

Acesta a mai ad─âugat pentru agen╚Ťia Al Jazeera c─â, la momentul atacului, nu au existat confrunt─âri directe ├«ntre lupt─âtorii palestinieini ╚Öi armata israelian─â. 

ÔÇ×Am fost patru jurnali┼čti, to┼úi purtam veste, to┼úi purtam c─â┼čti. Armata de ocupa╚Ťie israelian─â nu a ├«ncetat s─â trag─â nici dup─â ce ea s-a pr─âbu╚Öit. Nici m─âcar nu mi-am putut ├«ntinde bra╚Ťul ca s─â o trag din cauza focurilor trase. Armata a tras pentru a ucide.ÔÇŁ, a declarat jurnalistul.

stanga
dreapta
image
image
image
image
178546862 10159053629435027 4811105546531013530 n jpg

Ministerul S─ân─ât─â╚Ťii din Palestina anun╚Ťat moartea jurnalistei

Detaliile uciderii lui Abu Akleh continu─â s─â ias─â la suprafa╚Ť─â, dar din clipurile ce surprind momentul atacului se poate vedea cum Shireen a fost ├«mpu╚Öcat─â ├«n cap.

ÔÇ×Ministerul Palestinian al S─ân─ât─â╚Ťii a anun╚Ťat moartea jurnalistei, Shireen Abu Akleh. Aceasta raporta despre evenimentele care se desf─â╚Öoar─â ├«n Jenin, cu privire la un raid israelian asupra ora╚Öului, c├ónd a fost lovit─â de un glon╚Ť ├«n capÔÇŁ, a declarat premierul palestinian Mohammed Ibrahim Shtayyeh, potrivit Al Jazeera

Cine a fost Shireen Abu-Akleh

Jurnalista Shireen Abu-Akleh, care avea dubl─â cet─â╚Ťenie, palestinian─â ╚Öi american─â, a fost unul dintre primii coresponden╚Ťi de teren ai Al Jazeera, al─âtur├óndu-se re╚Ťelei ├«n 1997. Birourile Al Jazeera, din centrul ora╚Öului Ramallah, au fost cuprinse de o profund─â triste╚Ťe la aflarea ve╚Ötii despre moartea jurnalistei Shireen Abu-Akleh. Zeci de colegi jurnali┼čti, prieteni ╚Öi personalit─â┼úi palestiniene, inclusiv politicienii palestinieni ╚Öi-au exprimat regretul cu privire la acest tragic eveniment. 

Cite╚Öte ╚Öi Un celebru jurnalist a murit ├«ntr-un accident de biciclet─â!

Deputatul palestinian Khalida Jarrar a spus c─â Abu Akleh a fost vocea palestinienilor ╚Öi a fost ucis─â de ÔÇ×monstruozitatea colonialismului ╚Öi a ocupa╚Ťiei israelieneÔÇŁ. 

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
oameni cu masti de protectie pe strada
FotoJet (2) jpg
FotoJet (1) jpg
evoli boala tigari electronice jpeg
Sorin Oprescu a fost s─âltat de masca╚Ťi din casa lui, ├«n septembrie 2015, dup─â ce tocmai primise mit─â 25 000 de euro jpeg
ion tiriac jpg