O româncă stabilită în străinătate a ajuns să aibă jobul mult dorit, după ce a spălat toalete timp de mai mulți ani

Ultima actualizare:

Mădălina, o tânără româncă care s-a mutat în 2016 în Marea Britanie, a reușit să-și îndeplinească un mare vis. După ce, timp de mai mulți ani, a spălat toalete și a fost umilită de angajatori, a ajuns să aibă jobul mult dorit.

Mădălina: de la munca de jos, la jobul mult visat / foto: colaj captură video Facebook/Pixabay
Mădălina: de la munca de jos, la jobul mult visat / foto: colaj captură video Facebook/Pixabay

Mădălina s-a mutat în Marea Britanie în 2016 și nici măcar nu cunoștea limba engleză atunci. Cu timpul, pentru că și-a dorit foarte mult, a reușit să obțină jobul la care visa. A plecat de jos, timp de mai mulți ani, a spălat toalete, a fost bonă și a lucrat pentru diferite magazine unde căra marfă.

De asemenea, a mărturisit că lucra de 3 ori mai mult decât colegii ei, din frica de a nu fi dată afară. După ani de muncă grea, românca a ajuns unde a visat. Ocupă acum un scaun la biroul unei companii din centrul Londrei și câștigă un salariu de până la 45.000 de lire sterline pe an.

„De când sunt în Anglia am avut tot felul de locuri de muncă. Persoanele care mă cunosc îmi spun întotdeauna: «Ce norocoasă ești că ai un loc de muncă la birou acum». Nu! Eu am spălat WC-uri ani de zile, am avut grijă de copii ca bonă, am lucrat la magazine unde am cărat marfă (...). 

„Sfatul meu pentru toate tinerele care sunt în Anglia ...”

Munceam de 3 ori mai mult decât colegii mei ca să demonstrez că merit să rămân acolo. Lucram ore neplătire, uneori și 5-6 ore peste program. Când am căpătat experiență, am plecat la altă companie mai mare, după la alta, și tot așa. Nu sunt norocoasă. Am fost ambițioasă! Mi-am asumat multe riscuri.

Sfatul meu pentru toate tinerele care sunt în Anglia: orice șansă se ivește ca să vă schimbați locul de muncă, să faceți altceva, luați acea șansă!”, a spus Mădălina, potrivit Anunțul UK.

De asemenea, tânără a mărturisit că a fost umilită și chiar i s-a furat din salariu: „Mi s-a vorbit urât, mi s-a vorbit de sus. Am fost umilită de foarte multe ori. În companiile în care lucram, de multe ori mă făceau la bani, credeau că nu observ. Nu ziceam nimic pentru că îmi era frică să nu mă dea afară. Când am venit prima dată în 2016 nici nu vorbeam engleză și am învățat pe parcurs. Tot ce știu am învățat pentru că am vrut”, a mai povestit tânăra româncă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net