O tânără de 27 de ani a murit de cancer după ce medicii au diagnosticat-o greșit luni întregi

Ultima actualizare:

Caz cutremurător în Marea Britanie. O tânără de 27 de ani a murit după ce medicii au diagnosticat-o greșit. Atunci când cadrele medicale au realizat că ea are cancer cervical era deja prea târziu pentru a-i salva viața.

Porsche McGregor a murit la 27 de ani Sursă foto: Arhivă personală Porsche McGregor
Porsche McGregor a murit la 27 de ani Sursă foto: Arhivă personală Porsche McGregor

Porsche McGregor-Sims, în vârstă de 27 de ani, a murit pe 14 aprilie 2020, după ce fusese internată la Spitalul Queen Alexandra din Portsmouth în ziua precedentă, cu dificultăţi de respiraţie din cauza unei infecţii pulmonare.

Analizele arătau că nu ar fi vorba de o infecţie cu coronavirus, dar tânăra a murit în mod tragic în ziua următoare. Ea suferea, de fapt, de o formă agresivă de cancer de col uterin, care a rămas nediagnosticată timp de luni de zile, deşi tânăra acuza dureri şi sângerări neobișnuite.

Simptomele acuzate de Porche Sims nu au fost luate în serios de către medici

Ea a mers la medicul său de familie cu dureri abdominale şi sângerări în 2019, fiind îndrumată să facă un consult ginecologic. În ianuarie 2020, ea a fost examinată de medicul Peter Schlesinger, care era ginecolog suplinitor la Spitalul Queen Alexandra de numai nouă luni, potrivit Portsmouth News. Acesta a omis să-i facă o ecografie intravaginală pentru investigaţii, considerând că simptomele ei sunt cauzate de dereglări hormonale. 

Medicul și-a justificat într-un mod uluitor neglijența de care a dat dovadă. El a declarat că nu s-a gândit că o astfel de ecografie ar fi fost necesară întrucât femeia era prea tânără pentru a putea fi victima cancerului.

Femeia a ajuns la spital mult prea târziu

Când simptomele au început să se agraveze, medicul de familie al femeii a presupus că ar fi vorba despre COVID-19 şi i-a spus să meargă la spital pentru o consultaţie faţă în faţă. Ulterior, tânăra a ajuns la spital, unde a fost diagnosticată cu cancer cervical şi a murit la numai o zi după, pe 14 aprilie 2020.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net