O tânără din Polonia susține că este Madeleine McCann, unul dintre cele mai mediatizate cazuri de dispariție din lume

Ultima actualizare:

Cea mai mediatizată dispariție din toate timpurile, cea a micuței Madeleine McCann a revenit în actualitate după ce o tânără din Polonia susține că ea este fetița dispărută in urmă cu 16 ani, scrie The Sun.

Madeleine McCann înainte de dispariție și Julia Wandelt care pretinde că ea este fetița dispărută
Madeleine McCann înainte de dispariție și Julia Wandelt care pretinde că ea este fetița dispărută

Foto: captură video

Julia Wandelt, 21 de ani, din Polonia, a devenit extrem de cunoscută pe rețelele sociale și a declanșat o valanșă de reacții și comentarii după ce aceasta a postat mai multe vidoclipuri în care susține că este Madeleine McCann, fetița care a dispărut în timp ce se afla în vacanță cu părinții în Portuglia. Copila avea atunci 3 ani. Milioane de oameni din întrega lume s-au implicat atunci în căutarea copilului, cazul fiind intens mediatizat.

Tânăra din Polonia a cerut public părinților să facă un test ADN, dar aceștia refuză. Oamenii spun că Julia este fiica lor și au ca dovadă certificatul de naștere și susțin că tânăra este doar în căutare de popularitate pe internet.

Părinții Juliei pretind că acțiunile fetei și afirmațiile că ar fi copila dispărută cauzează suferințe atât lor cât și părinților lui Madeleine McCann.

Ea și-a împărtășit povestea pe rețelele de socializare unde a dezvăluit motivele care o fac să creadă că ar putea fi Maddie. Julia susține că a fost victimă a abuzului sexual când era mică și spune că un pedofil german, care a fost chiar suspect în cazul Madeleine McCann, a fost agresorul ei.

Tânăra subliniază, de asemenea, că are alunițe în poziții similare cu Madeleine și, de asemenea, a arătat că are un semn la ochiul stâng, similar cu colobomul lui Maddie, ceea ce înseamnă că pupila ei are o formă diferită.

Părinții lui Maddie, Kate și Gerry McCann, nu au renunțat niciodată la speranța de a-și găsi fiica, dar surse au declarat pentru The Sun că afirmațiile Juliei ar fi mai degrabă supărătoare.

„Provoacă dureri inutile pentru Kate și Gerry. Au fost făcute atât de multe afirmații false de-a lungul anilor și nu au nevoie de altele”, spune un apropiat al familiei.

Julia Wandelt susține că este fiica lor deși există o diferență de vârstă de 3 ani, Maddie ar fi avut astăzi 19 ani și nu 21 care este vârsta Julia Wandelt . Aceasta din urmă susține că data ei de naștere ar fi incorectă și face eforturi în prezent pentru obţinerea unui test ADN care ar putea scoate adevărul la iveală.

Între timp, numeroși internauți o acuză că împrăștie informații false, iar Dr. Fia Johansson, care a ajutat poliția americană în cazuri de persoane dispărute a emis o declarație în care susține că investighează cazul Julia Wendell, potrivit The Sun.

Pe de altă parte, poliția poloneză a declarat că a exclus posibilitatea ca Julia Wendel să fie micuța dispărută Madeleine McCann, potrivit presei din Polonia, iar familia Wendel a emis o declarație prin care a negat afirmațiile ei și s-a declarat "devastată de această situație actuală", scrie The Jerusalem Post.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net