O tânără faimoasă a fost ucisă de un animal surprinzător: „Vestea morții sale ne-a lăsat șocați”

Ultima actualizare:

Giuliana Manfrini, o tânără italiancă și-a găsit sfârșitul după ce un pește spadă i-a străpuns inima în timp ce aceasta făcea surf. Femeia se afla pe coasta de vest a insulei Sumatra când s-a petrecut tragicul eveniment.

Surf
Surf

O tânără din Italia a murit după ce un pește a înjunghiat-o în inimă

Giuliana Manfrini, o tânără originară din Italia a fost o legendă a surfului, însă și-a găsit tragicul sfârșit mai devreme decât se aștepta. În timp ce se bucura de valurile de pe coasta de vest a insulei Sumatra, femeia a suferit un accident cu adevărat bizar, chiar rar am putea spune. Aceasta și-a dat ultima suflare după ce a fost înjunghiată în inimă de un pește-spadă.

Tragica întâmplare a avut loc la începutul lunii octombrie, în timp ce sportiva italiană făcea surf în apropierea insulei Sumatra. Giuliana Manfrini a fost străpunsă în inimă de un pește-spadă săritor, despre care martorii spun că și-a înfipt ciocul cu 5 centimetri în pieptul ei, potrivit Daily Star.

Eforturile medicilor de a o salva au fost în zadar

Femeia s-a ales cu o rană gravă în partea stângă a pieptului, după ce a fost înjunghiată și chiar dacă i s-a acordat primul ajutor, aceasta nu a mai putut lupta să rămână în viață. Cei care au sărit pentru a o salva au fost partenerii ei de surf, respectiv Massimo Ferro și Alexandre Ribas, care au făcut tot ce le-a stat în putință.

Ulterior, sportiva a fost transportată la un spital din apropiere, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată. Medicii susțin că Giuliana Manfrini a suferit o rană care i-a fost fatală.

Moartea tinerei a provocat un adevărat șoc in Italia, țara în care aceasta s-a născut. Fabio Giulivi, primarul din Venaria Reale a empatizat cu cei care au vărsat lacrimi de durere din cauza femeii, care a fost o legendă a surfului pe meleagurile sale natale. Mai mult, edilul orașului a transmis și un mesaj emoționant după moartea acesteia.

„Vestea morții sale ne-a lăsat șocați și ne face să ne simțim neputincioși în fața tragediei care i-a luat viața atât de prematur”, a declarat Fabio Giulivi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Pratyaksh Vijay yoga guinness world records jpg
Cetatea medievală Orăștie  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL jpg
herd 6554180 1280 jpg
Spania jpg
img jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
bar pexels jpeg
mario iorgulescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net