O tânără italiancă, cucerită de România! Ce i-a plăcut cel mai mult la țara noastră

Într-o lume din ce în ce mai conectată prin rețelele sociale, România continuă să capteze atenția și inimile oamenilor din întreaga lume.

Veronica, cucerită de România / foto: captura A1
Veronica, cucerită de România / foto: captura A1

Cea mai recentă poveste care a stârnit interes este cea a Veronicăi, o tânără italiancă pasionată de călătorii și influencer pe Instagram, care a fost profund impresionată de frumusețea și diversitatea țării noastre.

Invitată de Organizația de Management al Destinației Mamaia, Veronica a mers de la de la țărmul mării până la cluburile de noapte, capturând fiecare momente magice din România,  și împărtășindu-l online.

„Am găsit o ţară unde ai o grămadă de lucruri de făcut, de vizitat şi mâncare bună,peisaje minuntate şi oameni cu adevărat minunaţi", a mărturisit Veronica, potrivit observatornews.ro

Reacția genială a unui vlogger britanic la mâncarea românescă

Un tânăr britanic s-a filmat la Cluj în timp ce a gustat pentru prima dată mai multe preparate tradiționale românești. Reacțiile sale au amuzat internauții, care l-au lăudat pentru felul în care a prezentat România și bucatele sale.

Clipul postat pe Facebook, intitulat „Încerc pentru prima dată mâncare românească la Cluj-Napoca, România”, a devenit viral. Aproape 500.000 de oameni l-au vizionat, peste 24.000 l-au distribuit și peste 800 au comentat.

„Bine, am ajuns să încerc sarmale, mici și ciorbă de burtă pentru prima dată. Să mergem!”, a spus britanicul entuziasmat, adăugând în română: „Poftă bună!”

Ajuns în restaurant, a explorat meniul. „Vișiniată! Înger îngerașul meu”, a exclamat el în română. „Noroc”, a spus apoi, tot în română, savurând un pahar de vișinată, după care a trecut la limonadă. „Ciorbă de burtă”, a citit el de pe meniu, tot în română.

„Acesta se numește Varză a la Cluj. Este delicios! Nu pot descrie gustul. Este foarte, foarte bună”, a spus el, având pe masă vișinată și țuică. Au urmat sarmalele, care au primit nota 10 din partea lui, la fel ca și alte specialități românești.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net