Este cel mai popular parc de distracții din România! E pe locul trei la nivel european, după Disneyland Paris și Europa-Park din Germania

La numai 3 ore distanță de București există un loc unic în țara noastră, care stă cot la cot cu cele mai populare destinații turistice din întreaga lume! Este vorba despre unul dintre cele mai apreciate parcuri de distracții din Europa, care se află în top 3 pe continent, alături de Disneyland Paris, din Franța și Europa-Park, din Rust, Germania.

Din păcate, mulți români cad în capcana de a avea impresia că trebuie să meargă dincolo de hotare pentru a avea parte de o vacanță de vis. Cu toate acestea, la numai 3 ore de București se află un loc fascinant, apreciat pe plan mondial, unde ne putem distra pe cinste, alături de întreaga familie! Este vorba despre Dino Parc Râșnov, din județul Brașov!

Parcul de distracții s-a deschis în anul 2015, devenind rapid una dintre cele mai populare atracții din țara noastră. Mai precis Dino Parc Râșnov este un parc tematic și un muzeu în aer liber dedicat, după cum ne putem da seama și din nume, dinozaurilor!

Acest loc incredibil se întinde de-a lungul a 4 hectare, iar replicile în mărime naturală a nu mai puțin de 120 de dinozauri pot fi admirate aici!

Peste o sută de replici de dinozauri în mărime naturală pot fi admirate

Desigur, printre replicile de dinozauri de la acest parc se numără și favoriții publicului, precum Tyrannosaurus Rex, Triceratops, ori Velociraptor. Iar pe lângă aceste replici, parcul oferă și o mulțime de activități interactive, cum ar fi ateliere de paleontologie, vizite la un cinematograf 9D, iar nu în ultimul rând, vulcanul care erupe!

Pe lângă distracția pe care acest parc o oferă, vizitatorii au oportunitatea de a afla multe despre dinozauri. Iar în privința mâncării, trebuie să știm că în zonă sunt mai multe restaurante tradiționale, cât și rulote unde putem cumpăra porumb fiert, langoși, chiurtoși, ori clătite.

Desigur, un restaurant există chiar și în interiorul parcului, perfect pentru o mică pauză de prânz. Așa că cei care sunt pasionați de dinozauri nu trebuie să rateze șansa de a vizita Dino Parc Râșnov!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net