Filmul de pe Netflix care a ajuns numărul 1 în trending, la numai o zi după lansare. O super actriță joacă în el

Netflix a reușit din nou să fascineze publicul din întreaga lume, inclusiv pe cel din țara noastră. Un nou film de pe platforma de streaming a devenit extrem de popular în România, iar cei care l-au văzut au fost foarte impresionați atât de povestea producției, cât și de numele sonore din distribuție.

Platforma de streaming Netflix a reușit să captiveze publicul din nou, de această dată cu un film lansat chiar la finalul lunii trecute, pe data de 21 iunie. Este vorba despre pelicula „Trigger warning”, care are în distribuție nume sonore, cum ar fi Jessica Alba, Gabriel Basso, cât și Anthony Michael Hall.

Filmul a devenit rapid cel mai popular în țara noastră, iar utilizatorii Netflix au rămas impresionați de distribuție și de povestea producției.

Pelicula spune povestea lui Parker (Jessica Alba), care face parte din Forțele Speciale. În timp ce se afla într-o misiune în străinătate, ea este adusă acasă în mod subit, unde îi este spus că tatăl ei a murit. Acum, Parker devine proprietara barului familiei, unde se va reîntâlni cu fostul ei iubit, devenit între timp șerif, cu fratele lui temperamental, cât și cu tatăl lor, senatorul Swann (Anthony Michael Hall).

Filmul care a captivat publicul din România

Parker încearcă să afle mai multe despre ce s-a întâmplat cu tatăl ei, iar în scurt timp ajunge în conflict cu o bandă locală. În cele din urmă, ea va fi nevoită să se bazeze pe antrenamentul ei, pentru a reuși să scoată la lumină adevărul.

Filmul este regizat de către Mouly Surya și poate fi vizionat oricând pe platforma de streaming Netflix. În plus, pelicula durează doar o oră și 46 de minute, așa că nu ne va ține ocupați prea mult timp.

Filmul s-a lansat recent, chiar luna trecută, iar în acest timp, el deja a devenit extrem de popular, mai ales în țara noastră. În plus, „Trigger warning” a fost scris de către John Brancato, Josh Olson și Halley Gross.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net