Zeci de insule grecești sunt scoase la vânzare anual. Cât costă un paradis personal în Grecia

Grecia a scos la vânzare și în acest an mai multe insule private, acestea fiind o oportunitate unică pentru cei care nu doar vor să se mute în această țară, dar își doresc să aibă propriul lor paradis, în largul Mării Mediteraneene. Iar prețurile acestor insule s-ar putea să surprindă mulți români!

Zeci de insule sunt scoase la vânzare anual
Zeci de insule sunt scoase la vânzare anual

Și în 2024 au fost scoase la vânzare mai multe insule grecești private, iar pentru cei care își doresc să se mute în această țară, astfel de oportunități sunt imposibil de ratat. După cum ne putem imagina, aceste insule oferă priveliști de vis, iar dimensiunile lor pot varia destul de mult. Începând de la aproximativ 250 de metri pătrați, aceste insule scoase la vânzare pot ajunge chiar și la un kilometru!

Astfel, aceste insule pot fi folosite atât pentru a construi reședințe private de lux, cât și pentru stațiuni turistice în toată regula, unde pot veni vizitatori din întreaga lume. Iar în privința prețurilor acestor proprietăți, trebuie menționat că și acestea pot varia extrem de mult! Cele mai „ieftine” astfel de insule se vând cu 2 milioane de dolari, în timp ce unele dintre acestea pot ajunge chiar și la 55 de milioane!

Cât costă o insulă în Grecia

De exemplu, o astfel de insulă scoasă la vânzare este Makri, care se află la aproximativ 60, respectiv 50 de kilometri de faimoasele insule Kefalonia și Zakynthos. Această insulă are aproape un kilometru pătrat, iar cei care își doresc să dețină acest loc vor trebui să scoată din buzunar undeva în jur de 8 milioane de euro.

Iar cei care își doresc o variantă mai „ieftină” au la dispoziție o insulă superbă precum Kouneli, care are 250 de metri pătrați, în mare parte acoperiți de păduri. Această insulă are țărmuri stâncoase, iar prețul pentru care se vinde este de 4 milioane de euro. Omfori este cea mai scumpă astfel de insulă scoasă la vânzare. Ea va costa 55 de milioane de dolari, fiind deja dezvoltată parțial.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net