Toți fumătorii o aruncă! La ce folosește, de fapt,folia din interiorul pachetelor de țigări

Cei mai mulți dintre fumători aruncă la gunoi foița care acoperă țigările într-un pachet, însă nu știu că fac o mare greșeală! Aceste obiecte aparent atât de banale sunt, de fapt, mult mai valoroase decât par inițial! Iar cei care le aruncă pot pierde chiar și 500 de euro, adică undeva în jur de 2.500 de lei!

Folia din interiorul pachetelor poate valora sute de euro
Folia din interiorul pachetelor poate valora sute de euro

Pentru cea mai mare parte dintre fumători, foița care acoperă țigările într-un pachet este un detaliu deloc important, iar atunci când pachetul se termină, această foiță ajunge, negreșit, în coșul de gunoi. Cu toate acestea, acest simplu obiect este mult mai prețios decât pare, iar fumătorii care scapă de el pot pierde chiar și 500 de euro, adică aproximativ 2.500 de lei!

Deși poate suna surprinzători, această foiță poate aduce sume deloc neglijabile de bani! Iar de acest lucru s-a putut convinge o femeie din Serbia, care obișnuia să fumeze foarte des! Femeia în vârstă de 64 de ani are grijă mereu să colecteze foliile cutiilor de țigări, deoarece le poate vinde cu sume impresionante!

Mai precis, femeia din Serbia vinde aceste obiecte chiar și cu 100 de euro pe kilogram! Cu toate acestea, există unele locuri unde se pot obține chiar și mai mulți bani pentru aceste foițe!

Fumătorii pot pierde sute de euro

Cu siguranță că cei mai mulți dintre noi vom fi surprinși să aflăm că există unele locuri unde se poate obține chiar și mai mult decât cei 100 de euro pe care bătrâna din Serbia îi obține pe kilogram! Mai precis, cei care vând aceste foițe pot câștiga chiar și 160 de euro pentru un kilogram! În unele cazuri, prețul poate fi chiar și mai mare, ajungând la 500 de euro, pentru un kilogram!

Cu toate acestea, cei care sunt tentați să vândă astfel de obiecte trebuie să știe că este nevoie de o investiție destul de costisitoare. Mai precis, pentru a aduna aproximativ un kilogram de astfel de folii, este nevoie să cumpărăm undeva în jur de 1.000 de pachete de țigări.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net