Stațiunea cu cea mai curată apă de pe litoralul românesc. Turiștii au luat-o cu asalt și o recomandă tuturor

Fiecare dintre noi suntem nevoiți să ne confruntăm cu temperaturile extreme din ultima perioadă, iar mulți români încearcă să scape de caniculă pe litoralul românesc. Stațiunile din țara noastră sunt pline, iar turiștii încearcă să profite de zilele libere pentru a se răcori la malul mării. Iar o stațiune anume ar fi cea care are apa cea mai curată, pe litoral.

Venus este stațiunea lăudată de turiști
Venus este stațiunea lăudată de turiști

Nu doar că ne aflăm în mijlocul sezonului de vacanță, dar temperaturile din ultima perioadă sunt extreme, trecând adesea de pragul de 40 de grade Celsius. Din acest motiv, turiștii români aleg să își petreacă zilele libere pe litoral, în speranța că se vor putea răcori la malul mării. Iar poate că mulți români, care urmează să plece în concediu în perioada următoare, se întreabă care este stațiunea cu cea mai curată apa.

Ei bine, internauții din țara noastră au recomandat plajele din Saturn și Venus, atunci când vine vorba despre locurile cu cea mai curată apă de pe litoral. Iar dintre aceste două opțiuni, Venus a fost cea care a fost recomandată de cei mai mulți dintre internauți, care au lăudat apa curată, liniștea, intrarea lină în apă.

Care este stațiunea cu cea mai curată apă de pe litoral

Mai mult decât atât, un alt motiv pentru care internauții recomandă plaja de la Venus este faptul că aceasta este foarte potrivit pentru cei care merg în vacanță alături de copii. Turiștii de aici spun că în ciuda faptului că merg chiar și 20 – 30 de metri în larg, apa abia reușește să treacă peste cap.

De asemenea, cei care își doresc o vacanță liniștită, pe o plajă curată, au oportunitatea de a merge la plaja Corbu. Iar un alt avantaj al acestui loc superb este faptul că nu vom da peste același număr uriaș de turiști, precum în alte destinații ceva mai cunoscute. Plaja Tuzla este, de asemenea, un loc cu o apă foarte curată, iar turiștii nu vor regreta o vacanță petrecută aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net