Ce trebuie să ținem în bucătărie, pentru a avea noroc la bani? Secretul prosperității financiare

Există o mulțime de superstiții care ne promit că ne pot ajuta să ne îmbogățim rapid, iar mulți români doresc să ofere o mână de ajutor destinului lor, așa că își încearcă norocul cu astfel de metode. Iar un sfat extrem de banal ne spune că putem avea noroc la bani doar dacă începem să avem un anumit lucru în bucătărie!

Există o mulțime de superstiții care ne promit noroc la bani
Există o mulțime de superstiții care ne promit noroc la bani

De la superstițiile banale pe care deja le știm cu toții, cum ar fi faptul că o oglindă sparte aduce ghinion și până la tradițiile antice Feng Shui, există de-a lungul lumii nenumărate superstiții și sfaturi ce ne promit că ne pot ajuta să avem noroc la bani, ori în dragoste.

Iar o mulțime de români își încearcă norocul cu astfel de metode, în fiecare zi! Iar un sfat anume ne spune că există ceva ce trebuie ținut în bucătărie și care ne poate aduce noroc la bani!

Mai precis, este vorba despre mărunțișul din buzunar, care nu trebuie aruncat niciodată! Cel mai bine ar fi ca nici măcar să nu îl cheltuim, ci să îl păstrăm într-un borcan, în bucătărie! Iar un alt astfel de sfat este să nu cheltuim niciodată imediat banii primiți! Indiferent dacă este vorba despre salariu, ori despre un împrumut, banii ar trebui să petreacă măcar o noapte în casa noastră.

Ce trebuie să ținem în bucătărie pentru a avea noroc la bani

Desigur, pe lângă aceste sfaturi mai există nenumărate alte superstiții care ne promit că ne vor putea ajuta să avem parte de noroc, atât pe plan financiar, dar și în ce privește dragostea și sănătatea. De exemplu, de-a lungul globului se vorbește despre diverse talismane care ar trebui ținute în casă, deoarece ne pot aduce noroc.

Poate că cel mai cunoscut astfel de talisman este potcoava, despre care se spune că este un simbol aducător de noroc. Unele tradiții spun că potcoava trebuie îndreptată în sus, pentru ca norocul să nu se termine, în timp ce alte persoane spun exact opusul, deoarece astfel, norocul ar curge peste noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net