Filmul de pe Netflix ce i-a cucerit din prima pe abonați. E spectaculos și a ajuns în top la scurt timp după lansare

Netflix a reușit să dea lovitura din nou, de această dată cu o producție sci-fi care reușește să țină audiența cu sufletul la gură, de la primul minut și până la genericul de final! Este vorba despre „Life”, o producție din anul 2017, care a captivat complet publicul de pe Netflix!

Platforma de streaming Netflix a reușit să dea lovitura din nou, de această dată ținând publicul din întreaga lume în fața ecranelor cu ajutorul peliculei „Life”, din 2017. Această peliculă sci-fi spune povestea unui grup de astronauți ce se află la bordul Stației Spațiale Internaționale, atunci când reușesc să găsească o formă de viață care evoluează rapid și care deja provocase dispariția vieții pe Marte.

Acum, aceasta va deveni o amenințare reală și pentru viața de pe planeta noastră, iar astronauții vor face tot posibilul pentru a scăpa de ea!

Forma de viață extraterestră devine rapid ostilă astronauților, care vor trece prin momente grele, încercând să o țină departe de Pământ. În distribuția peliculei „Life” apar nume sonore, cum ar fi Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson, cât și Hiroyuki Sanada.

Filmul care a cucerit publicul de pe Netflix

Iar dacă „Life” este genul de peliculă care reușește să vă atragă, trebuie să știm că mai există și alte filme asemănătoare, pe care le putem vedea pe Netflix! De exemplu, pe platforma de streaming mai putem vedea un alt film, tot din anul 2017, care spune o poveste ceva mai dureroasă. Este vorba despre „Orbita 9”, o peliculă care spune povestea lui Helena, care și-a petrecut toți cei 20 de ani de viață pe o navă spațială.

Cu toate acestea, lucrurile se schimbă complet pentru Helena atunci când întâlnește un om pentru prima oară în viața ei. Acest film este unul încărcat de emoție și suspans, iar cei care își doresc să vadă o producție sci-fi bună au de unde alege pe Netflix. În distribuția acestui film vom găsi nume precum Clara Lago, cât și Álex González.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez și Ben Affleck profimedia 0874148830 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner dana savuica png
image png
BeFunky collage (19) jpg
Banner capatos
Cel mai tare cooking show din lume revine în această toamnă!
insula iubirii facebook jpg
Banner Maria Constantin
Insula Iubirii 4 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net