Soldații ruși sunt complet demoralizați! Oamenii lui Putin se predau pe capete

#Război Ucraina-Rusia

Vladimir Putin pare să fie abandonat de proprii soldați. Imagini surprinse pe frontul de luptă din regiunea Harkov arată cum soldații ruși preferă să se predea armatei ucrainene decât să lupte împotriva acesteia. 

Soldații ruși se predau pe capete
Soldații ruși se predau pe capete

Contraofensiva Ucrainei continuă să fie una victorioasă, iar armata lui Zelenski reușește să redobândească teritoriu după teritoriu din mâinile inamicilor. Ce-i drept, nici inamicii nu par să opună prea multă rezistență. Din contră! Soldații ruși se predau pe capete și depun armele. În aceste condiții, Kievul a lansat un apel oficial către ostașii ruși și le-a solicitat să se predea. 

Moralul scăzut în urma succesului contraofensivei ucrainene este devastator pentru capacitatea deja slabă a Kremlinului de a genera o capacitate de luptă semnificativă, este concluzia la care a ajuns Institutul pentru Studiul Războiului.

Spionajul militar ucrainean afirmă că a obținut informații precum că Moscova a suspendat trimiterea de noi trupe în Ucraina din cauza pierderilor recente și a neîncrederii generalizate în comandamentul militar al Rusiei. În acest context, un număr mare de soldați ruși au refuzat pur și simplu să participe la luptă. 

Imagini de pe front și mai multe detalii despre moralul soldaților ruși puteți citi dacă accesați Adevărul. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 martie sfanta mucenita matrona din tesalonic png
FotoJet (7) jpg
tata criminal png
Nobutuka Sada FACEBOOK jpg
pexels photo 6942015 jpg
Tornada Mississippi EPA GETTYIMAGES (5) jpg