Ororile r─âzboiului din Ucraina. Copii ╚Öi femei viola╚Ťi ╚Öi tortura╚Ťi, civili m─âcel─âri╚Ťi, arme chimice

Ucraina rezist─â de 48 de zile ├«n fa┼úa atacului s─âlbatic al trupelor ruse┼čti! Dup─â ce au abandonat frontul din apropierea capitalei ucrainene, solda┼úii au descoperit scene de co┼čmar! Copii ┼či femei viola┼úi, b─âtu┼úi ┼či tortura┼úi ┼či b─ârba┼úi m─âcel─âri┼úi cu s├ónge rece. ├Äns─â ce e mai r─âu abia urmeaz─â...

image
Cutremur─âtor! O femeie a aflat de la vecini c─â so┼úul ei a fost ucis ┼či ├«ngropat ├«n spatele casei

Sf├ó┼čietor! O femeie din localitatea Andrievka, din regiunea Kiev, a descoperit c─â so┼úul ei a fost ucis de ru┼či ┼či ├«ngropat ├«n spatele casei. Femeia apucase s─â plece din calea ru┼čilor, dar b─ârbatul a r─âmas s─â p─âzeasc─â gospod─âria, relateaz─â AFP. A fost ├«ns─â ucis ├«nainte ca ru┼čii s─â p─âr─âseasc─â localitatea ┼či vecinii l-au ├«ngropat noaptea, pe furi┼č s─â nu fie ┼či ei omor├ó┼úi de ru┼či. 

├Än satul Andrievka, au fost omor├ó┼úi peste 40 de civili, ├«ns─â ├«n ├«ntreaga regiune Kiev peste 1.200 de cadavre de civili ucraineni uci┼či au fost descoperite ├«n ultimele zile. Printre ele ┼či trupul lui Anton Iscenko, de 23 de ani, care a fost mutilat ├«n a┼ča hal de ru┼či ├«nc├ót familia a fost nevoit─â s─â ├«l recunoasc─â la morg─â dup─â hainele pe care le purta. 

image
Victimele l─âsate pe str─âzi de ru┼či. Fotografii: AFP/EPA-EFE/Twitter

Atrocit─â┼úile ru┼čilor au dep─â┼čit orice imagina┼úie! ├Än Makariv, aflat la 50 km de Kiev, Tatiana Zadorojniak a fost luat─â prizonier, violat─â, b─âtut─â ┼či ucis─â de trupele cecene conduse de Ramzan Kad├«rov, dezv─âluirea fiind f─âcut─â recent de consilierul ministrului de Interne Anton Ghera┼čcenko.

Conform martorilor oculari, femeia a┼čtepta ├«mpreun─â cu al┼úi refugia┼úi s─â p─âr─âseasc─â ora┼čul c├ónd solda┼úii ceceni au intrat peste ea ├«n cas─â, au scos-o de p─âr, au dus-o ├«ntr-o cas─â p─âr─âsit─â, unde a fost torturat─â ┼či violat─â timp de mai multe zile, iar la final soldatul care a abuzat-o i-a t─âiat g├ótul cu baioneta. Conform martorilor, militarul care a abuzat-o a fost executat de ┼čefii lui c├óteva zile mai t├órziu. 

image
Tatiana Zadorojniak, violat─â, b─âtut─â, torturat─â ┼či ucis─â de solda┼úii ceceni

Copil de 11 ani, violat sub privirile mamei

O alt─â poveste ┼čocant─â este cea a monstrului Alexei Bi┼čkov, de 24 de ani, soldat ├«n termen care s-a filmat ├«n timp ce viola un b─âiat de 11 ani, sub privirile mamei lui care era legat─â de scaun. Soldatul a fost arestat dup─â ce a trimis filmarea unui camarad care l-a raportat superiorilor s─âi. 

image
Localităţi întregi din apropiere de Kiev, rase de pe faţa pământului

4,8 MILIOANE DE COPII, STRĂMUTAȚI

UNICEF a avertizatmar╚Ťi c─â peste 4,8 milioane de copii din Ucraina au fost nevoi┼úi s─â ├«┼či p─âr─âseasc─â de urgen┼ú─â casele pentru a sc─âpa din calea atrocit─â┼úilor. 

Peste 100.000 de ucraineni din regiunea Donbas ┼či din sud-estul Ucrainei au fost deporta┼úi ├«n Siberia cu un convoi de autobuze care a m─âr┼č─âluit spre nordul Rusiei timp de mai bine de dou─â s─âpt─âm├óni. 

Chirurgii din Kiev au salvat via┼úa unui t├ón─âr soldat sco┼ú├ónd din inima lui care ├«nc─â b─âtea un glon┼ú, zilele trecute. T├ón─ârul a spus c─â dup─â ce se ├«ntremeaz─â abia a┼čteapt─â s─â revin─â s─â lupte ├«mpotriva ru┼čilor. 

Mesajul sfâșietor al trupelor din Mariupol

Dup─â ce a fost numit comandant de Putin, generalul Aleksandr Vladimirovici Dvornikov a amplificat bombardamentul ora┼čului Mariupol. Pu┼čca┼čii marini ucraineni de aici sunt ├«ntr-o situa┼úie disperat─â. Mesajul sf├ó┼čietor al pu┼čca┼čilor marini care ┼čtiu c─â vor muri ap─âr├ónd Mariupol a fost f─âcut public luni, 11 aprilie. Trupele din regimentul Azov r─âm├ón f─âr─â muni┼úie ┼či ┼čtiu c─â nu pot fi ajuta┼úi de camarazii lor. Lupt─â cu r─âni┼úii, buc─âtarii ┼či fanfara ├«mpotriva ru┼čilor care ├«i atac─â din toate p─âr┼úile, iar zilele lor sunt num─ârate. Sper─â doar ca ÔÇŁamintirea lor s─â r─âm├ón─â etern─â ┼či urma┼čii s─â ┼čtie c─â au f─âcut tot posibilul ┼či imposibilul s─â apere ora┼čulÔÇŁ. 

Conform exper┼úilor NATO, m─âcelul ucrainenilor abia acum ├«ncepe dup─â ce trupele ruse┼čti s-au regrupat, Putin vrea s─â tripleze efectivele din estul Ucrainei ┼či Rusia preg─âte┼čte o ofensiv─â f─âr─â precedent. 

Cu ce se ap─âr─â ucrainenii de armele chimice ruse┼čti?

Volodimir Zelenski a cerut ┼či mar╚Ťi cu disperare armament greu ┼či avioane din partea ┼ú─ârilor occidentale pentru a putea face fa┼ú─â m─âcelului pe care urmeaz─â s─â ├«l declan┼čeze Rusia ├«n estul Ucrainei. Pre┼čedintele ucrainean subliniaz─â c─â fiecare zi de ├«nt├órziere ├«n livrarea armamentului cost─â vie┼úi omene┼čti.

Lituania a anun┼úat la 11 aprilie c─â va instrui militarii ucraineni pe teritoriul ei pentru a folosi cu succes armamentul de ├«nalt─â tehnologie oferit de Occident. SUA a confirmat c─â face acela┼či lucru.

image
Militari ucraineni dota┼úi cu arunc─âtoare de rachete Stinger, Strela, ┼či Piorun

Conform Euronews, ├«mpotriva bombelor cu fosfor, folosite ├«n Siria, care ard totul ├«n jur la temperaturi de peste 2.500 grade Celsius ┼či armelor chimice folosite deja la Mariupol zilele trecute, ucrainenii dispun de un arsenal trimis de occidentali.

Au fost deja folosite ├«n lupt─â lansatoarele de rachete  cu raz─â scurt─â de ac┼úiune Starstreak, Stinger (produse ├«ncep├ónd din 1980) ┼či Javelin. ├Ämpotriva blindatelor ruse┼čti ┼či a bateriilor de artilerie au fost folosite dronele americane Switchblade ┼či cele turce┼čti Bayraktar TB2.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg